VAN GRAAF podpoří návrhářské talenty roku

VAN GRAAF podpoří návrhářské talenty roku

MBPFW je mezinárodní festival české a slovenské módy. Tato pravidelná kulturní a společenská událost od roku 2010 představuje formou přehlídek nejlepší tuzemské módní návrháře a tematický doprovodný program.

Soutěž o titul nejtalentovanějšího začínajícího oděvního designéra pořádaná již potřetí jako součást Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku našla pro rok 2016 silného partnera. Do podpory mladých talentů se vložila společnost VAN GRAAF, jejíž obchodní dům na Václavském náměstí přináší do Prahy značkovou módu vysoké kvality.

 

Do konce ledna se do soutěže pojmenované VAN GRAAF Junior Talent 2016 mohou hlásit čeští a slovenští módní tvůrci ve věku do 26 let a vítěz bude mít možnost představit svou tvorbu na mole MBPFW po boku největších profesionálů a získá také finanční příspěvek na zhotovení nové kolekce. 

 

Na základě portfolií přihlášených uchazečů vybere odborná porota čtyři finalisty do březnové VAN GRAAF Junior Talent Selection. Přehlídka, během níž se představí 4 nejlepší, se uskuteční jako součást oficiálního přehlídkového programu březnové edice módního týdne. Absolutní vítěz obdrží cenu VAN GRAAF Junior Talent Card, která obnáší finanční příspěvek ve výši 30 tisíc korun na vytvoření módní kolekce, dále její představení na zářijové edici zdarma a navíc i maximální PR a odbornou podporu ze strany Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

 

Mercedes-Benz Prague Fashion Week F/W16 se uskuteční od 16. do 23. března 2016.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram