Vánoce u Tiffanyho

Vánoce u Tiffanyho

S blížícími se Vánoci nadchází i období snění. Co kdybychom se společně podívali na nabídku u Tiffanyho?

Tiffany nedávno zveřejnil svou vánoční kampaň. Ta nás přivedla na myšlenku, na co nás tato společnost láká tentokrát. Zlato, stříbro a drahé kamení? Kousky od Tiffanyho jsou mnohem sofistikovanější. Vánoční průvodce nabídkou Tiffany je tady.

V jednoduchosti je krása

Růžové zlato s malými diamanty, kulaté náušnice zakončené písmenem T nebo kombinace růžového zlata a stříbra? Tohle všechno a ještě víc vám nabídnou právě u Tiffanyho.

Květiny, které nevoní

I takové květiny dostáváme rády, obzvláště když jsou vysekané do diamantů. Snít můžete o květinových náušnicích nebo nenápadném náramku v kombinaci s oblíbeným růžovým zlatem.

 

Šťastné a barevné!

Tiffany má v oblibě žlutou, nebesky modrou a barvu oceánu. Tyto odstíny mají na svědomí akvamaríny, safíry a žluté diamanty. A pozor na váhu - i malé náušnice díky vzácným kamenům váží kolem dvou kil. 

To nejmenší na konec

I u prstenů od Tiffanyho se nám líbí. Oproti náušnicím a řetízkům jsou mnohem složitější a od klasického stylu á la Tiffany se trochu odlišují. Bude to nejspíše tím, že na prstenech tato společnost spolupracuje s designérem Jeanem Schlumbergerem. Jean se k Tiffany připojil v polovině padesátých let minulého století a za těch pár dekád nám už nespočetněkrát stačil dokázat, že vkus na prsteny má skutečně vytříbený.

Foto: Tiffany

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram