Vánoční bazar v DUŠNÍ 3

Vánoční bazar v DUŠNÍ 3

Pražský butik DUŠNÍ 3 chystá předvánoční projekt v podobě bazaru. Nákupem přispějete Nadaci Terezy Maxové dětem.

DUŠNÍ 3 pořádá Vánoční bazar. Bude se konat ve dnech 28. až 30. listopadu a vy si budete moci odnést luxusní kousky s až 70% slevou. Nákupem něčeho hezkého zároveň příspějete na dobrou věc - Nadaci Terezy Maxové dětem a jejímu projektu ,,MADE BY". Finanční pomoc poputuje ženám v azylových domech. Radost z nového saka, kabelky nebo bot, tak můžete mít dvojnásobnou.

‚‚Již dlouho jsme přemýšleli, jakým způsobem bychom mohli propojit módu a pomoc dobré věci. Když jsme se dozvěděli o projektu ,MADE BY', okamžitě nás oslovil. Tímto způsobem tak budou moci zákaznice pomoci ženám, které neměly v životě tolik štěstí. Je to takový malý dárek od žen pro ženy," řekla k projektu majitelka butiku Jana Procházková.

Butik DUŠNÍ 3 vybral do bazaru značky Vivienne Westwood, Victoria Beckham, Jean Paul Knott, Tara Jarmon a mnoho dalších. Kromě toho si v butiku budete moci zakoupit i výrobky z azylových dílen pro matky s dětmi, které se nacházejí v těžké životní situaci. Projekt ,,MADE BY" se tuto těžkou životní situaci, kdy žena nemá peníze na vlastní bydlení či se stala obětí domácího násilí, snaží ženám ulehčit a navrátit je do normálního života.

A jaké kousky tedy budou k dispozici? Uvedené ceny jsou již ceny po slevě.

Halenka Victoria Beckham Denim za 2 577 Kč, kabát Vivienne Westwood za 8 695 Kč

Kabelka Vivienne Westwood za 5 945 Kč a rukavice Maison Boinet za 1 345 Kč

Šaty RDM by Rue du Mail za 5 877 Kč a šaty Collette by CD za 2 937 Kč

Boty Mellow Yellow za 2 295 Kč a Atelier Mercadal za 4 795 Kč

Foto: DUŠNÍ 3

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram