Vánoční dárky pro dívky a ženy

Vánoční dárky pro dívky a ženy

Vánoce se přiblížily. Za měsíc budeme sedět pod stromečkem a netrpělivě rozbalovat krásné dárky od našich nejbližších. Co jim nadělíte vy? Máme pro vás pár nápadů...

Pohodlný svetr s duchem Vánoc

Nejenom že je to kousek, který vás zahřeje a budete se v něm cítit jako v bavlnce, navíc má tematický vzor. Červeno bílý nápis „ho ho ho" z klasických flitrů dodá vánočním svátkům tu pravou náladu.

 

Ponožky nesmí pod stromečkem chybět

Je to klasika, která nikdy nezklame, ale také neomrzí. Kdo by nepotřeboval nové kvalitní ponožky jednou do roka? A co takhle barevné, veselé a extravagantní? Značka Happy Socks dělá ponožky i v klidnějších barevných verzích, ale nás baví zejména ty divočejší. Ideálním dárkem jsou ponožky v barevném boxu.

 

Vyměňte kabelku za batoh

Kabelek nemáme sice nikdy dost, ale takový stylový batůžek přijde vhod na výlety, do školy nebo třeba, když jdete s menšími dětmi na hřiště. Vejde se do něj vše potřebné, můžete ho pohodlně umýt vlhčeným hadříkem, a ještě udělá spoustu parády. A který jiný batůžek by byl stylovější než ten od Desigual?

 

Drobné dárečky

Možná už hlavní dárek pro svou blízkou kamarádku, dceru nebo maminku máte a nyní hledáte pouze malou drobnost, která by byla pravou třešničkou na dortu. Kulaté náušnice od značky Mango, přívěsek na klíče "Love Moschino" nebo originální náramek s prvkem zlaté a stříbrné nezruinují vaši peněženku, a přitom potěší.

 

Osobitý parfém

Je pravdou, že koupit vůni ženě, není úplně snadný úkol. Pokud víte, jaký parfém nebo toaletní vodu používá, pak máte vyhráno. Pokud nevíte, zkuste odhadnout nebo se v parfumerii poradit. Vůně, kterou milují tisíce žen po celém světě je například Versace Bright Crystal.

 

Přírodní kosmetika

Výrobky blahodárné pro naše tělo, a přitom šetrné k přírodě i k nám samotným, jsou dokonalým dárkem. Nestojí tisíce, vypadají krásně, a navíc jsou praktické. Vyzkoušejte například mýdlo z olivového oleje Make me bio soaps.

foto: archiv eshopů, pinterest.com

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram