Vánoční dárky pro muže

Vánoční dárky pro muže

Vánoce jsou téměř za rohem. Chybí vám dárek pro přítele, tatínka nebo bratra? Pojďte načerpat inspiraci…

Pro milovníky dobré kuchyně

Máte ve své blízkosti někoho, kdo miluje dobrou kuchyni, nebo dokonce rád vaří? Pak rozhodně ocení tuto malou krásnou vychytávku do kuchyně. Nádoba na olej a ocet z ručně foukaného skla s podtáckem.

 

Pro ty, kteří potřebují chvíli pro sebe

Přijít domů a na chvíli vypustit veškeré myšlenky a jen si chvíli odpočinout? K tomu perfektně poslouží toto variabilní křeslo s polohovatelným rámem a ohebnou matrací.

 

Pro všechny případy

Multifunkční nožík z nerezové oceli s rukojetí z bukového dřeva potěší každého muže.

 

Pro pány elegány

Chodí váš muž pravidelně na důležité pracovní schůzky? Pak by mu neměl v šatníku chybět jeden či dva manžetové knoflíčky. Vypovídají o osobním stylu i profesionalitě vystupování.

 

Pro cestovatele

Stačí jedna mince a můžete na mapě vyznačit místa, která jste již procestovali. Pod vrstvou fólie na vás čeká podrobnější mapa země, takže si můžete připomenout i své geografické znalosti.

 

Pro milovníky designu a elektroniky

Černá nabíjecí stanice se 3 porty a dřevěnými detaily nadchne kde jakou klučičí duši. Tato nabíječka je opravdovou chloubou značky Native Union. Vypadá skvěle a je opravdu výkonná. Můžete na ní nabíjet až tři zařízení ve stejnou chvíli. Díky pojízdnému kabelovému systému poslouží i na uschovávání kabelů, které se vám nebudou válet všude. Třešničkou je dotykový senzor.

 

Pro cyklisty a vyznavače dobrého vína

Kožený držák vína na bicykl je originálním dárkem, který potěší všechny manžele, kamarády a bratry, kteří milují dobré víno i cyklistiku.

bonami.cz, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram