Vánoční dárky ze Zootu pro muže

Vánoční dárky ze Zootu pro muže

Přehled tipů na dárky, které by se hodilo zabalit do vánočního papíru a nadělit je mužům okolo sebe pod stromeček. Jsou totiž stylové. Trendy. A určitě potěší! 

1   Hodinky

Nejlepší přítel podnikavého a moderního muže. Nepatří sice k nejlevnějším dárkům, často ale potěší úplně ze všeho nejvíce a vydrží i roky. Hodinky mají nespočet podob. Za nás jsme vybrali dvě nejvíce žhavé - sportovní nádech černých hodinek Fosil a decentní ciferník s textilním páskem v trendy tmavě modré. 

 
Černé hodinky Fossil 4 969 Kč ; Tmavě modré hodinky Komono 2 089 Kč

2   Trenýrky

Jsou trenýrky a trenýrky. A dáváme ruku do ohně za to, že některé dostanou chlapy opravdu rádi. Vůbec pokud mají vytříbený vkus, značka Solid a její unikátní grafické zpracování pánského spodního prádla by je mohla zaujmout.

 
Vzorované boxerky !Solid 299 Kč ; Světle šedé boxerky !Solid 299 Kč

3   Doplňky

Kožené náramky, pletené čepice i elegantní šály jsou skvělé. Nás ale ještě více dostaly jiné maličkosti. Třeba obal na notebook v designu obálky a také kožená peněženka společně s power bankou. To je perfektní kombo pro každého muže, který nedá ránu bez svého mobilu. Protože powerbanka se prostě hodí. A tahle je navíc i líbivá. 

 
Obal na notebook Disaster 489 Kč ; Peněžnka + power banka Portland 989 Kč

4   Ponožky

Jasně, ponožky jsou ohrané ze všech vánočních dárků nejvíce. Ale při jaké lepší příležitosti dozásobit partnerům (dědečkům/ tatínkům) šatník novými a nevšedními ponožkami než na Vánoce? Navíc Happy Socks a jejich produkty musí milovat každý. 

 
Modré ponožky Happy Socks 229 Kč ; Černé ponožky Happy Socks 229 Kč

5   Do bytu

I muži občas ocení originální a kvalitní doplněk do bytu. A vůbec tehdy, pokud je i vtipný. Proto bychom rozhodně vsázeli na skládací stoličku v podobě basy piv, krabice od pizzy nebo nějakého z dalších naprosto famózních designů značky Remember. A stejně poutavý je i povlak na polštářek s vtipným nápisem. Tyhle dárky jsou pro nejlepšího kamaráda, bráchu nebo partnera naprosto ideální!

 
Stolička Remeber 599 Kč ; Povlak na polštář Sass & Belle 489 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram