Vánoční kampaň Lindexu ukrytá na stránkách pohádkové knihy

Vánoční kampaň Lindexu ukrytá na stránkách pohádkové knihy

Lindex přichází z další nadmíru povedenou kampaní. Září v ní Karen Elson a Liya Kebede, které nám mezi stranami pohádkové knížky předvádí vánoční kolekci! 

Lindex nás nenechá ani na chvilku odpočinout. Po rozšířené kampani ke kolekci ve spolupráci s Jeanem Paulem Gaultierem, která přišla do prodeje před dvěma týdny, spouští kampaň vánoční . A i ta je náramná a velice zdařilá. Kde jen ten Lindex své nápady bere?

Hlavní hvězdou a tváří vánoční kolekce je opět Karen Elson, která zazářila v předchozí, již zmiňované kolekci Jeana Paula Gaultiera. Na další spolupráci s Karen se marketingový ředitel společnosti vyjadřoval pouze v superlativech: Karen je jednou z nejikoničtějších modelek světa. Její sebevědomí a šarm se skvěle hodí k filosofii naší značky. Tak jsme moc potěšeni, že ve spolupráci s ní můžeme pokračovat." 

Hlavním tématem celé kampaně je nejen vánoční čas, ale především kouzlo pohádek, jež se k němu váže. Obě modelky s úsměvem pózují mezi stránkami velké pohádkové knížky. Kampaň perfektně propojuje všechny části, které k zimnímu a vánočnímu období nesporně patří. Začíná u typicky vánoční červené, pokračuje přes flitry a sukně, ideální na novoroční párty.

Pokračuje u pohodlných pyžam, hodících se pro celodenní povalování se v posteli a sledování romantických komedií a pohádek a jelikož je to právě Lindex, nechybí ani rozsáhlá kolekce spodního prádla. U těch nejodvážnějších kousků najdeme i podvazky. 

My jsme se do vánoční kolekce Lindexu beznadějně zamilovali. A jejich pojetím pohádky se snad nikdy dostatečně nenabažíme. Uvidíme, jaký příběh pro nás Lindex přichystá jako další! 

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram