Vánoční kolekce Topshop x Jenners

Vánoční kolekce Topshop x Jenners

Exkluzivní představení vánoční kolekce sester Kendall a Kylie proběhlo v obchodech značky Topshop již 20. listopadu. Za pár dní bude kolekce i u nás.

První kolekce sester Jenners z června letošního roku přinesla velký úspěch. Proto se Kendall a Kylie vrhly na svou v pořadí již druhou kolekci.

„Jsme tak nadšené, že budeme navrhovat další kolekci pro Topshop. Tato řada odráží naše oblíbené vánoční kousky. Ujistily jsme se, aby kolekce zahrnovala jedinečný výběr oblečení, od romantického po vyzývavý. Každý z těchto kousků je vytvořen speciálně pro období svátků a zachycuje perfektní party look s prvky typického LA street stylu,“  prozradily o kolekci sestry.

V kolekci nechybí sezónní nezbytnosti, vytvořené pomocí odborné výrobní technologie, ale také nápaditost v podobě origami crop topů a minisukní s kovovým odleskem. Digitální potisk evokující mramor zdobený saténem, krepem a neoprenem působí více žensky než kousky z jejich první kolekce.

Celkově je kolekce zahalená spíše do temných barev, což ale ženám v chladném období vůbec nevadí. 29. listopadu by navíc měla být kolekce dostupná i u nás v České republice, a tak ohodnoťte dámy samy, jestli stojí za to, si nějaký kousek pořídit…

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram