VÁNOČNÍ SPECIÁL: TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

VÁNOČNÍ SPECIÁL: TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

Móda.cz si pro vás připravila několik tipů na stylové vánoční dárky. Tentokrát pro sestry, dcery, manželky, přítelkyně, babičky, snachy i kamarádky.

Koupelové bomby

Lush ví, jak vás dostat do vánoční nálady. Stačí zajít do jeho prodejen a nadechnout se. Vánoce jsou všude kolem. Naprosto dokonalý dárek darujete ženě, když na ní z balíčku vykoukne koupelová bomba nebo pěna. Vybírat můžete z kouzelných vůní, tvarů i barev, které obdarované vytvoří nezapomenutelnou vánoční koupel. Podmaní si vás Golden Wonder, Thundersnow, Snow Fairy nebo The Magic of Christmas? 

Zábavné ponožky

Vánoční ponožky? Must Have. Vyfešákované ponožky s vánočním motivem pod stromeček rozhodně patří. A nemusíte šetřit, kupte jich klidně několik a klidně všem. Uvidíte, že potěší každého. Kdo by si nechtěl užívat vánoční pohodu na gauči, pod dekou a se stylovými ponožkami s perníčky? 

Kvalitní diář

Stylový a nevšední diář potěší pod stromečkem snad každou ženu. Při výběru vezměte v potaz její olíbené barvy, styl a také velikost a rozložení jednotlivých dnů a týdnů. Za nás vyhrávají svým super vzhledem tyhle dva krasavci - jeden růžový a druhý o něco elegantnější modrý

AVIATOR LARGE METAL: legendární zlaté pilotky s hnědými skly

Nejoblíbenější kombinace která prostě ne a ne zestárnout. Dokonale jednoduché a přitom tak rafinované. Nenápadné a rozpoznatelné na první pohled. Pro jakýkoliv tvar obličeje pro něho i pro ni. A pokud by to snad bylo málo, můžete vybírat z desítek inovativních kombinací barev a materiálů ve zlaté, stříbrné i bronzové. Ty musíte mít.

Rustikální svíčka

Lidé blázní z Yankee Candle, ale kouzlo Vánoc vytvoří i spousty jiných svíček, které jsou také podstatně levnější. My vám chceme představit o něco přírodnější svíčky s rustikálním vzhledem, které na Butlers seženete ve spoustě barevných variací.

Nevšední svetr

Říkáte si, kdo by chtěl na Vánoce dostat další svetr? Skoro každý! Svetrů přeci není nikdy dost a v mrazivých zimních dnech to je jeden z nejlepších společníků. My jsme vybrali zajímavě střižený tmavě šedý svetr se stříbrným leskem, který má oproti jiným svetrům ještě jednu skvělou výhodu - pořádný rolák. 

Foto: archiv e-shopů

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram