Váš výstřih už bude navždy bez vrásek

Váš výstřih už bude navždy bez vrásek

Ráda nosíte hluboké výstřihy, ale nechcete ukazovat nevzhledné vrásky vašeho dekoltu? Tak s nimi zatočte! Nemusíte hned běžet na plastiku, vyzkoušejte protivráskovou podprsenku.  

Nejen věkem, ale také spánkem a nošením špatné podprsenky se nám ženám mohou vytvořit nevzhledné vrásky, které tak narušují pěkný pohled do našich dekoltů. Holandská společnost La Decollette® přišla s naprosto revoluční novinkou, která dokáže jako mávnutím proutku tyto nehezké vrásky odstranit.

Protivrásková podprsenka, která tedy není zrovna sexy, dokáže opravdu zázraky - udělá vás znovu sexy!

Její tvůrkyní je Nizozemka Rachel de Boerová, která už před lety hledala způsob vyhlazení svého dekoltu a odstranění vrásek. První myšlenkou bylo to, že spala s polštářem mezi prsy. To ovšem neuhlídáte a tak přišla s nápadem přišít doprostřed mezi košíčky dvě ponožky, aby udržely prsa na svém místě. 

Po sedmi letech, kdy zjistila, že to opravdu funguje, ve věku 40 let se svěřila kamarádkám a ty ihned zatoužily po hladkém dekoltu bez vrásek. I ty byly nakonec nadšené výsledkem a právě ony přesvědčily Rachel, aby začala tyto jedinečné protivráskové podprsenky navrhovat.

Svou podprsenku dovedenou do dokonalosti představila pod značkou La Decollette a dnes ji může využít tisíce žen, které trápí stejný problém.

Protivrásková podprsenka je založena na samohojící schopnosti naší kůže. Rachel totiž zjistila, že vrásky se tvoří hlavně při spánku, když spíme na boku a prsa různě deformujeme. Podprsenka se tedy nosí na spaní. Již po první noci můžete pozorovat rozdíl. A po 5 až 7 nocích můžete zaznamenat ohromující výsledek! Vrásky zmizí úplně.

Navíc je účinná nejen proti vráskám, ale je vnímána také jako velmi pohodlná noční podpora pro ženy, které trápí bolesti prsou. 

Na první pohled se to může zdát dost nadsazené, už jen z toho důvodu, že mnoho webů je plných ód na zázračnou protivráskovou podprsenku.

My jsme ovšem udělali menší průzkum a vyhledali pro vás názory skutečných žen, které tuto revoluční novinku vyzkoušely. A téměř všechny jsou opravdu nadšené, podle jejich názoru to stojí za to.

Nicola ze Sutton viděla zlepšení téměř okamžitě.

Lynette z Londýna vypráví jak utratila neuvěřitelné peníze za krémy, které nepomohly a nechtěla vyhazovat peníze za další „krám“, ale dnes bez této podprsenky nemůže být, je nadšená, její hrudník je hladší a pevnější než tomu bylo za celá léta.

Maria z Nort Devon dlouho otálela, než si tuto podprsenku koupila. Chvilku jí trvalo, než si zvykla v ní spát. Dnes se v ní cítí pohodlně a raduje se ze skvělého a dlouhodobého výsledku.

Jo Cheadle Greater z Manchesteru však upozorňuje, že je třeba nosit protivráskovou podprsenku každý den, po prvních pár měsíců, jinak se vrásky vrátí.

Další žena si pochvaluje účinky a je ráda, že nevyhodila své šaty s hlubokým výstřihem. Jiná je po letech naprosto šťastná, i její muž o ni opět začal projevovat zájem.

U nás je podprsenka zatím horkou novinkou, ale již teď máme doporučení od paní Jaromíry, která stejně jako předešlé ženy poznala změnu okamžitě a po týdnu již vrásky téměř zmizely úplně.

Lékaři však nošení podprsenky na noc nedoporučují vzhledem ke špatně proudící lymfě a zvýšené náchylnosti k rakovině prsu.

Co si o tom myslíte vy? Vyzkoušela byste tuto novinku slibující zázraky?
Pokud ano, napište nám i váš názor.

Zdroj: antiwrinklebra.org, weeklyworldnews.com, decollette.eu, amoresa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram