Ve Stínu Anny Mareškové

Ve Stínu Anny Mareškové

V měsíci dubnu jsme pro náš Cover zvolili velmi netradiční a originální tvorbu mladé designérky, autorky úchvatné kolekce SHADOWS.

Pro dubnový Cover jsme se nechali inspirovat tvorbou mladé designérky Anny Mareškové, která se velice často vyznačuje volbou netradičních materiálů, za jejichž pomoci spíše kostýmní výtvarnice nežli módní návrhářka, vytváří těžko představitelné až fantaskní modely, jež mnohdy popírají nedokonalosti siluety a naopak vyzdvihují její přednosti. Netradičnost, kterou se Anna obklopuje, přímo čiší i z její kolekce SHADOWS. Té na její zvučnosti opět přidává oblíbená kadeřnická soutěž Hairdressing Awards.


Avantgarda Marcela Blechová

Neobyčejné kouzlo kolekce, jež vznikla ve spolupráci s tuzemskou firmou TYLEX zacílenou na výrobu 3D materiálů, které byly pro mladou experimentátorku další velkou výzvou, totiž učarovala i nadané kadeřnici Marcele Blechové z třebíčského salonu TOP, která originální kostýmy primárně určené pro videomapping a jiné vizuální prezentace použila k vyzdvižení nevšedních vlasových kreací, jež nakonec byly nominované do letošní soutěže HDA v kategorii AVANTGARDA.

 

Ani nám zářivě bílá, prostorová a nadčasově střižená kolekce SHADOWS nedá stále spát, proto jsme se rozhodli, že i my se budeme podílet na její renesanci a bez vší skromnosti jedinečné modely zachycené na snímcích fotografa Ondřeje Janů opětovně uvedeme do života prostřednictvím dubnového Coveru magazínu Moda, jehož tváří se stala nejen Anna Marešková se svou tvorbou, ale i modelka Beata Ščotková.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram