Ve Vídni začíná MODEPALAST 2014 –  pražská La Femme Mimi jede do Vídně

Ve Vídni začíná MODEPALAST 2014 – pražská La Femme Mimi jede do Vídně

Mezinárodní prodejní veletr módy konaný ve Vídní se blíží a Praha bude u toho! Z Čech do Vídně vyráží módní salón La Femme Mimi s kolekcí „Touhy & zážitky“

Mezinárodní prodejní veletrh módy, šperků a doplňků MODEPALAST bude od 28. do 30. března hostem ve vídeňském muzejním domě Künstlerhaus. „Dům umělců“ se tak na tři dny stane největším prodejním butikem v Rakousku. Letošní speciální pozornost bude věnována Finsku.

Z Čech do Vídně vyráží módní salón La Femme Mimi s kolekcí „Touhy & zážitky“. LFM se v loňském roce dostala na titulní stránku magazínu veletrhu. Kdo jsou ti další, najdete v online seznamu návrhářů na webu.

Módní přehlídky, prezentace návrhářů a jejich kolekcí, nákupy a navazování kontaktů jakož i jedinečná, tvůrčí a pulzující atmosféra láká ročně kolem 10 000 návštěvníků. Do Vídně přijíždí celá Evropa a letošní pozornost se zaměří především na 10 návrhářů z Finska. Celkově Vídeň přivítá 100 návrhářů. Nabídka cílí i na muže a děti. Tradiční ústřední téma GREEN se zaměří na eko a social-fair módu. MODEPALAST kraluje módní scéně již 11 let.

MODEPALAST WIEN
Künstlerhaus Wien, Karlsplatz 5, Vídeň 1

pátek, 28. březen / 14 – 22 hodin
sobota, 29. březen / 11 – 21 hodin
nedělě, 30. březen / 11 – 18 hodin

V následujícím videu se můžete podívat, jak to vypadalo na předchozím ročníku veletrhu - MODEPALAST 2013.