Vědecky prokázané věci, které dělají ženu atraktivnější

Vědecky prokázané věci, které dělají ženu atraktivnější

Nejenom vysoké podpatky vám mohou dopomoci k větší atraktivitě. I další triky a kousky jsou vhodné pro zvýšení sexappealu. 

1. PODPATKY

Tradiční pomůcka jak si vyčarovat vyšší sebevědomí, delší nohy a více pohledů mužů. Pokud chcete dosáhnout větší atraktivity, jehlový podpatek je úkol číslo jedna. 

2. ČERVENÁ BARVA

Červená se přiřazuje k erotičnosti, agresi, lásce a atraktivitě. Vzbuzuje v nás totiž silné emoce. Proto pokud se chcete blýsknout a rozhodně být nepřehlédnutelná, červené šaty se zdají být ideální volbou. Zvolit ovšem stačí jen červené doplňky, ale pak už zbytek oblečení ponechte v neutrální béžové nebo tmavě modré.  

3. ČERNÉ ŠATY

LBD - little black dress - malé černé - hotový zázrak dámského šatníku. Černá barva lichotí každé postavě, barvě pokožky i věku a rozhodně můžeme doporučit, zařadit si jich do svého šatníku více. Vlastnit je můžete v několika střizích nebo materiálových provedeních, volba záleží na vás. 

4. TOPY BEZ RUKÁVŮ

Holé paže mohou v dnešní době přilákat stejnou pozornost jako holé nohy nebo hlubší dekolt. Obecně vaše ruce daleko více vyniknou v topech bez rukávů. Pokud však víte, že je máte povolené, možná raději nejdříve skočte do posilovny. 

5. OBEPNUTÉ ŠATY

Pokud vás netrápí větší bříško a vaše postava je štíhlá a zpevněná, bodycon střih šatl je pro vás jako dělaný. Obléci je ale můžete i s ne úplně ideální postavou, když přes ně přehodíte košili nebo bundu, můžete skrýt spoustu drobných nedostatků. Skvělé jsou v tom, že k nim můžete obout baleríny i tenisky, vzít batoh, kabelku nebo psaníčko a stále budou vypadat dobře. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram