Velké vánoční slevy aneb naše návštěva v icône

Velké vánoční slevy aneb naše návštěva v icône

Módní butik v srdci Prahy nabídne nekonvenční módu inspirovanou cestami do vzdálených míst i domácím prostředím, ale také zajímavé ceny plné slev.

Víme, o čem mluvíme, protože jsme do místa, které si nás prakticky ihned získalo svou nespoutaností a originalitou, osobně zavítali. Přiznáváme, že jsme se zpočátku nechali unést milým a chutným přivítáním, jež bylo součástí Vánočního večírku, který si nejen pro nás v icône připravili. Ovšem jen na moment.

Poté totiž následovalo prozření a okouzlení z bohaté nabídky módy, jakou jsme tu doposud postrádali. Módy, která v nás budí touhu naráz procestovat celý svět.

Icône ve Vězeňské ulici obléká ženy i muže, mladé věkem nebo srdcem a vůbec všechny, kteří milují nekonvenční módu nepodléhající módním výstřelkům, nýbrž originalitě, jaká nikdy nevyjde z kurzu. Vaše osobnost se může těšit na silnou dávku vkusu a elegance vycházející z nadčasového designu každého módního kousku zhotoveného z nejkvalitnějších materiálů, jež se těší dokonalému zpracování, na kterém se podílí návrháři ze Skandinávie, Itálie, Francie, Ameriky či Velké Británie. Mezi něž patří i známá dánská návrhářka Birgitte Raben Olrik, zakladatelka značky Rabens Saloner, o níž více příště.

Rozhodnete-li se obléknout některý model z icône, můžete si být jistá, že vyniknete. Pokud ne už samotným designem, o čemž silně pochybujeme, pak zcela jistě luxusními materiály zastoupenými vlnou, kašmírem či lnem, které jsou často ručně vyráběny i barveny.

  

Je libo kabátek, tričko, svetřík či snad zcela odlišný skvěle padnoucí topík?

Najdete zde vše od kalhotek po kožíšky a někdy možná i víc, než byste si kdy představila. Nás osobně moc mile překvapily luxusní šaty, ručně šité botky nebo nejpohodlnější džíny na světě, “a to vůbec nepřeháníme“. Horlivému utrácení, kterým Vánoční večírek vyvrcholil, jsme se neubránili. 50% slevy byly obrovskou výzvou.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram