Velký přehled letní obuvi 2015 - CCC, Humanic, Reno, Baťa, H&M

Velký přehled letní obuvi 2015 - CCC, Humanic, Reno, Baťa, H&M

Redakce Móda.cz za vás prošla největší obuvi v České republice a přináší vám exkluzivní přehled těch nejlákavějších modelů pro léto 2015. 

Vysoké podpatky

Večer do divadla, na oslavu nebo na jakoukoli jinou příležitost se jistě hodí i v létě obout vysoké podpatky. Stejně jako balerínky měníte za sandálky, vyměňte i lodičky. Páskové sandále na jehlovém podpatku skvěle doplní harémové kalhoty, maxišaty, velkou večerní i obyčejné slim kalhoty. K čemu je letos v létě obujete vy?

Platformy

Jako žhavý trend se objevily před dvěma roky. Dnes se stále nosí, ale nabídka obchodů je už omezená. Přesto mají stále velký výběr v prodejnách Humanic. Jsou ideální letní obuví k šatům - vypadají žensky a zároveň nabízí v rámci možností pohodlnou chůzi. I po dlažebních kostkách

Sandálky

Takové ty klasické s tenkou podrážkou. Ty, které častokrát sotva přežijí jednu sezónu. Ty, které má doma snad každá žena. (A nejenom jedny!) Především obchody CCC jich mají opravdu desítky. Velkým hitem je v letošním létě metalické provedení. Takže, až někde uvidíte bronzové pásky, zlaté nebo stříbrné - ty musí být vaše!

Zdroj: humanic.com; hm.com;
reno-obuv.cz; bata.cz ; ccc.eu;
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram