Veronika Kašáková a Móda.cz pomáhá dětem. Náramky Original Beads

Veronika Kašáková a Móda.cz pomáhá dětem. Náramky Original Beads

Chcete si udělat radost a zároveň pomoci ohroženým dětem? Přidejte se k nám! Nechte si vytvořit jedinečný a originální náramek, který potěší mnoho dětských srdcí.

Veronika Kašáková, tvář soutěže krásy MISS CZECH PRESS 2014 a patronka Fondu ohrožených dětí Klokánek, letos o Vánocích opět vykouzlí na dětských tvářích radostné úsměvy.

Tato úžasná žena s nádhernou dobrosrdečnou duší přišla na to, jak pomoci potřebným něčím, co nás ozdobí, probudí v nás hřejivý pocit a spojí všechny dobré lidi. Originálním náramkem!

První myšlenkou byla spolupráce s Original Beads na dětských náramcích, které se stanou jejich vánočními dárky. Ale Original Beads a jejich šikovné ruce chtěly přispět ještě víc! A tak vznikl náramek „DĚTEM“.

Pokaždé stejný a zároveň jiný náramek „DĚTEM“, z jehož prodeje půjde celá částka na dětský domov ve Vysoké Peci.

Náramek ve vámi vybrané barvě za pouhých 120,-Kč potěší nejen vás, ale hlavně děti v dětském domově, které budou mít o to hezčí Vánoce.


Sama Veronika v tomto dětském domově ve Vysoké Peci vyrůstala a i přes to, že se stala známou tváří, bude to navždy její domov, k němuž se nyní váže i milá povinnost, která má smysl.

My jsme ale chtěli o této srdeční záležitosti vědět více a tak jsme Veroniku trošku vyzpovídali.

Proč zrovna náramky?
Proč náramky? Mám je ráda. Myslím, že docela vystihují ženskost. Teď se nechci dotknout mužů, ale jako malé jsme s holkami tvořily náramky přátelství, bylo to takové naše pouto a teď bychom rády těmito náramky připoutaly k sobě dobré lidi.

Jak Vás napadla spolupráce s Original Beads?
Spíše to napadlo dámy z Original Beads, za což mají u mě velkou poklonu. Nejdříve poslaly náramky mně jako dárek, aniž bychom se někdy potkaly. Velmi mě to od nich potěšilo. Náramky jsou krásné s takovými názvy jako - osud, anděl, Milan, což vystihuje můj život, takže mě navíc velmi dojaly. Děkuji vám dámy. Poté mě ještě požádaly o seznam jmen dětí v dětském domově, kde jsem vyrůstala, že jim vyrobí také náramek jako dárek k Vánocům. A pak z toho vzniklo tohle - Náramek ,, DĚTEM", kterým můžeme pomoci potřebným, ještě nás ozdobí, přinese nám dobrý pocit a propojí dobré lidi na zemi, takže bych ho nazvala ,,ZÁZRAČNÝ NÁRAMEK".

Vědí o tom už děti z dětského domova? 
Děti o tom nevědí, bude to pro ně překvapení. Náramky i penízky dostanou na své vánoční besídce, která je pro ně Štědrým dnem. Myslím, že budou nadšené. Ani naše paní ředitelka to pořádně neví, budou koukat, nemohu se dočkat. Dary předají dámy z Original Beads, jelikož já poprvé na besídce nebudu. Od svého přítele jsem dostala jako dárek Vánoce na Sri Lance, kam se jedu učit jógu a surfování.

Teď dělám všechno proto, aby se tato informace dostala k co nejvíce lidem a měla tak smysl. Překvapují mě lidé, jak moc jsou ochotní a hodní. Chodí mi denně několik zpráv, jak mohou i jinak pomoci, jsem vážně šťastná a poctěna.

Velké DÍKY za všechny děti z dětského domova ve Vysoké Peci.
With love Veronika.
 

Chcete také pomoci? Objednejte si náramek „DĚTEM“.

Jak na to?
1. Označení stránky Original Beads ,,To se mi líbí "

2. Do zprávy sestavit objednávku tímto způsobem:
- výběr barvy korálů z galerie fotografií
- upřesnění dámská či pánská ruka

3. Způsob úhrady: předem na účet
 Cena charitativního náramku je 120,- (celá částka jde dětem)
 Poštovné a balné: 50,-

4. Vyhotovení náramků je zpravidla do 7 pracovních dnů

Zdroj: Veronika Kašáková, Original Beads a Móda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram