Veselá, barevná kolekce Guess Kids S/S 2015

Veselá, barevná kolekce Guess Kids S/S 2015

Nová letní kolekce Guess Kids je natolik veselá a barevná, že na tváři vaší ratolesti stoprocentně vykouzlí úsměv.

Děti na sebe zpravidla obléknou to, co jim vyberou jejich rodiče, kteří dobře vědí, co je pro jejich potomka nejlepší. A ačkoli se to zprvu možná nezdá, ne vždy jsou dětské duše s rozhodováním nás dospěláků zcela spokojené.

Proto pro vás, kdo aktuálně vybíráte sezónní oblečení pro svá dítka, máme žhavý tip od italské módní značky Guess Kids, která nedávno představila veselou a barevnou kolekci pro sezónu Jaro/Léto 2015. Pokud by mělo něco vykouzlit na tváři vašich ratolestí úsměv, pak je to aktuální kolekce, jež bude vaše dítka, ať už jde o chlapce či dívky, stoprocentně bavit.

Nejenže nabízí nespočet vzorů a barev, ale hlavně pohodlí, které naši nejmenší rozhodně ocení.

 

 

Dívčí kolekce je zahrnuta svěží paletou barev, která se prolíná i aplikovanými vzory, kde nechybí ani veselá tropická symbolika zdobící nejen sukýnky a volné kalhoty ale i oblíbené legíny. Pestrá kolekce obsahuje i sportovní šortky, saténové kalhoty a pro chladnější dny či večery i trendy denimové kousky.

Oproti tomu chlapecká část kolekce je, co se týče barevnosti, o poznání umírněnější, přesto neztrácí na atraktivitě. Základní paletu barev tvoří námořní modř, zelená, tyrkysová, limetková a rudá, jež jsou aplikovány jak na monochromatických kouscích, tak i ve vzorování zastoupeném nestárnoucími pruhy.

 

Zdroj: guesskids

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram