Veselá, chlupatá FENDI abeceda

Veselá, chlupatá FENDI abeceda

Dodejte svému looku trochu svěží barevnosti hitem zimní sezóny od FENDI, která nyní představuje novinku ABCharms, sadu kožešinových přívěsků s písmeny abecedy.

FENDI představuje ABCharms, sadu kožešinových přívěsků s písmeny abecedy, které se bezesporu stanou nezbytností této zimní sezóny. Dokonale totiž oživí váš look.

ABCharms jdou ve stopách úspěšných FENDI Bag Bugs, ikonických kožešinových přívěsků pro štěstí, a přicházejí hned ve 26 modelech. Každá barevná bambulka z měkoučké kožešiny, kterou lze díky praktickému koženému řemínku zavěsit na jakoukoliv kabelku, či cokoliv jiného, je personalizována jiným písmenem abecedy a vyvedena v atraktivní a svěží barevné kombinaci.

Vyberte si své písmeno, nebo dvě a vytvořte si vlastní iniciály. V obou variantách je s ABCharms všechno zábavnější a osobnější! I proto si je oblíbila celá řada celebrit a módních ikon jako třeba Kendall Jenner, Chiara Ferragni nebo Rita Ora.

 

 

Z liščí kožešiny ručně vyrobené přívěsky #ABCharms jsou dokonalým ztělesněním filosofie FENDI založené na pozornosti, kterou značka věnuje každému detailu a na dokonalém řemesle.

                            Máte už jasno v tom co byste chtěla letos o Vánocích najít pod stromečkem?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram