Vévodkyně Meghan - sledujeme ji, protože ji máme rádi

Vévodkyně Meghan - sledujeme ji, protože ji máme rádi

Meghan Markle, nyní vévodkyně ze Sussexu, nás okouzlila už v hollywoodských světlech reflektorů. Skutečnou pozornost však dostává až od doby, co se přivdala do anglické královské rodiny. Proč ji tolik řešíme? Několik důvodů, proč ji máme rádi...

Všichni zbožňujeme ty staré verze příběhů, kde se princ zamiluje a vezme si svou lásku... a žije s ní šťastně až do smrti. Konec. Moderní verze je však ta, kdy příběh začíná svatbou. A my ho rádi sledujeme, obdivujeme, a občas i tiše závidíme. Meghan Markle, vévodkyně Meghan, je jednou z nejvíce sledovaných osob na celém světě. Módní časopisy ji milují, ženy s citem pro styl také. No a my víme proč.

Stále ta Meghan

Přiznejte si, jak moc byste se musela změnit, kdybyste se přivdala do takové rodiny. Meghan však našla způsob, jak neztratit samu sebe. Společně s Harrym se věnují charitě, ale i před sňatkem byla filantropem. Stále bojuje za to, v co věřila celý život. Je laskavá, soucitná a velmi pozitivní. Navíc miluje vaření, kterého se nikdy asi nevzdá! Dokonce se podílela i na napsání kuchařky Together: Our Community Cookbook. Vytvořila charitativní projekt, ve kterém skloubila svůj soucit k lidem s láskou pro jídlo.

 

Srší elegancí

Půvabná, elegantní, decentní. A to za jakýchkoliv situací. Vévodkyně je stále pod palbou novinářů, kteří čekají na novou jobovku. I v těchto chvílích se dokáže držet a být reprezentativní. Ano, to je obdivuhodné!

 

Má styl

Nádherná postava dodává široký prostor k vytvoření vždy dokonalého looku. A Meghan svou postavu umí opravdu podtrhnout. Má velký cit pro módu a umí ho skvěle prodat. I přes fakt, že občas poruší královská pravidla, která se právě týkají oblékání. Dokonce je propagátorkou i méně známých značek, které se věnují problémům s udržitelností módy. 

 

Královská rodina

Bylo velmi vzrušující, když se na veřejnost dostala zpráva o vztahu mezi hollywoodskou herečkou, která je známá především jako sexy kráska ze seriálu Suits a princem Harrym. Tyto pocity budí královský pár nadále, i po svatbě. Nevšední vztah s sebou nesl několik komplikací, které se řešily. Každý den se objeví zajímavá zpráva ze soukromého života těchto dvou. No a my velice rádi tuto romantickou komplikovanost stále a stále dokola sledujeme.

 

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram