Více sexy úsměvů se zubní pastou jen pro muže – Signal White Now Men

Více sexy úsměvů se zubní pastou jen pro muže – Signal White Now Men

Signal přichází se zubní pastou určenou výhradně mužům. Nová zubní pasta má výrazný bělící efekt a vychází vstříc i mužským chutím.

Mužský úsměv je znakem úspěchu a spokojené osobnosti, ale i klíčem k ženským srdcím, a proto si zaslouží zvláštní péči. Právě z tohoto důvodu značka Signal vyvinula speciální zubní pastu navrženou výhradně pro zářivý mužský úsměv – Signal White Now Men.

I když jsou mužské zuby více náchylné k žlutému zbarvení či skvrnám od vína a kávy než zuby dam, jedinečná novinka v péči o mužský úsměv jim zaručí okamžitě bělejší úsměv již po jednom vyčištění. Kouzlo zubní pasty Signal White Now Men totiž spočívá v unikátním efektu okamžitě bělicích světle modrých částic. Již po jednom vyčistění tak muži mohou spoléhat na zářivější úsměv.

Aby pasta vyšla vstříc pánským chutím, vstupuje Signal White Now Men na scénu hned ve dvou příchutích – Superpure a Deep Cool a přináší opravdu intenzivní zážitek.

Signal White Now Men Superpure svou super silou bojuje se skvrnami od kávy, čaje, vína i kouření a mužům zaručuje bělejší zuby a svěží dech.

Příchuť Signal White Now Men Deep Cool přináší mužům vedle bělejších zubů i pořádné mentolové osvěžení.

Dopřejte si okamžitě bělejší úsměv a začněte se více smát!

 Zdroj:emcgroup.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram