Victoria Beckham ambasadorkou OSN

Victoria Beckham ambasadorkou OSN

Bývalá zpěvačka a v současné době i velmi úspěšná návrhářka Victoria Beckham se stala ambasadorkou dobré vůle Organizace spojených národů.

Victoria Beckham se stala ambasadorkou dobré vůle programu Organizace spojených národů zaměřeného na HIV a AIDS. ‚‚Jsem matkou, jsem ženou. Udělám cokoli, co o tom zvýší povědomí," řekla Victoria k nové roli na své první tiskové konferenci OSN. Na tiskové konferenci též prohlásila, že chce něco změnit a s příchodem čtyřicítky pociťuje, že jako veřejně známá osobnost má takovou povinnost.

Victoria pro charitu spojenou s AIDS pracovala už v minulosti prostřednictvím zpěváka a svého dobrého známého Eltona Johna a během svého prvního proslovu se zdála být do nového projektu velmi zapálená. Vliv na její současné zapojení měla i její cesta do jižní Afriky: ‚‚Vrátila jsem se domů a cítila jsem, že mám jistou zodpovědnost." Malý spoiler se objevil na Twitter účtu Victorie ještě před jejím oficiálním prohlášením ambasadorkou OSN, kde Victoria zveřejnila fotografii knihy Every Child Born Free From HIV.

Zdroj: Harper's Bazaar, people.com, styleblog.ca, InStyle 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram