Victoria Beckham S/S 2015 Ready to Wear

Victoria Beckham S/S 2015 Ready to Wear

Victoria Beckham v New Yorku představila svou vizi moderní ženy v nadčasové kolekci pro sezónu jaro/léto 2015, která oplývá přísnou elegancí.

Zatímco je otevření nového butiku Victoria Beckham na Dover Street v Londýně na spadnutí, bývalá členka hudební skupiny Spice Girls v New Yorku představila, co se vlastně za výlohou nového obchodu již brzy objeví. My už ale víme, že koktejlky to nebudou.

Bývalá zpěvačka, obětavá matka, manželka Davida Beckhama a nyní i návrhářka, nám rok co rok předvádí svůj vytříbený vkus a stále rostoucí objem zkušeností v oděvním průmyslu, které se odráží v další a další kolekci. Jinak tomu není ani v New Yorku představené konfekční kolekci jaro/léto 2015, které nechybí elegance, ale ani uniformovaná přísnost vycházející z rovných linií a jiných detailů s armádní tématikou, jako výložky na ramenou úzkých šatů se zeštíhleným pasem a safari bundách. Rovné střihy u kalhot navíc umocňují efekt prodloužených nohou.

 

 

Barvy látek jsou umírněné, přičemž největší prostor zde dostává barva juty, béžová, bordó, nebo černo bílá klasika, která se objevuje i v zebra textuře. Ta ovšem není jedinou. Victoria si totiž v části kolekce vyhrála i s květinovými vzory v elegantních tónech růžové a zlaté barvy.

 

Již nyní je téměř jisté, že řady spokojených zákazníků Victorie se brzy opět rozrostou. 

 

Zdroj: style

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram