Victoria Beckham top britskou podnikatelkou

Victoria Beckham top britskou podnikatelkou

Bývalá členka hudební skupiny Spice Girls nově patří mezi nejúspěšnější britské podnikatele. Svými příjmy pokořila dokonce i svého muže Davida.

Její popularita začala rozkvétat v bývalé hudební skupině Spice Girls a nyní patří mezi neodmyslitelné ikony současné módní scény. Ano, řeč je o Victorii Beckham, současné velmi úspěšné módní návrhářce, vyslankyni dobré vůle Organizace spojených národů, ale také podnikatelce.

A právě k podnikání Posh Spice, jak byla Victoria v době své pěvecké slávy přezdívána, se váže její aktuálně největší úspěch. Manželka bývalé fotbalové hvězdy Davida Beckhama se totiž vyšplhala do první stovky žebříčku nejúspěšnějších podnikatelů Spojeného království a svými úspěchy předčila třeba vynálezce a průmyslového návrháře Sira Jamese Dysona či módní návrhářku Vivienne Westwood.

S obratem z módního průmyslu, který za pouhých pět let zvýšila z 1 na 30 milionů liber a majetkem, který je odhadován na 210 milionů liber, dokonce předčila i svého chotě Davida, jehož majetek byl v uplynulém roce vyčíslen na 165 milionů liber. Důkazem Victoriiných úspěchů je i nedávno otevřená vlajková loď značky Victoria Beckham na Dover Street 36 v Londýně.

 

 

 

Zdroj obrázků: facebook Victoria Beckham

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram