Victoria's Secret after party

Victoria's Secret after party

Přehlídkou Victoria's Secret zábava nekončí. Další přehlídka modelek se totiž koná na následné after party.

Victoria's Secret Fashion Show je už tradičně jednou z monstrózních akcí každého roku. A nemáme teď na mysli jen přehlídku spodního prádla. I následná after party a to, co andílci Victoria's Secret oblékli na ni, stojí za připomenutí. Každý rok má odlišný dresscode - takový, aby modelky vypadaly jako jeden tým. Letos vedla černá, stříbrná a bílá barva. Oživením byly jejich kombinace nebo metalové odstíny.


Adriana Lima a Alessandra Ambrosio

Na růžovém koberci v New Yorku se vystřídalo několik typů šatů - minišaty i dlouhé elegantní róby. U krátkého střihu šatů vedly třpytivé kousky, šaty s průstřihy a modely složené ze dvou kusů. U dlouhých rób nechyběl velký rozparek a splývavý materiál. Několik modelek zvolilo kalhotový oblek v pánském stylu, samozřejmě bez košile. Na after party dorazili i hudební hosté velkolepé přehlídky, Selena Gomez a Taylor Swift. A ani ty se nemohly nechat s výběrem outfitu zahanbit. Přesvědčit se o tom a vybrat si svou favoritku můžete v naší galerii. Pokud bychom měli někomu dát hlas my, byly by to rozhodně Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Josephine Skriver a Elsa Hosk.

Pokud vám šaty Alessandry Ambrosio připadají konzervativní, máte trochu pravdu. Samotnou Ales její dlouhá róba také příliš nebavila, v průběhu večera se stihla převléknout do kratších kožených šatů. Spolu s Adrianou Limou jsou ,,veteránkami" této módní show, přesto jak na přehlídkovém mole, tak na after party dokázaly zastínit všechny své mladší kolegyně.


Barbara Fialho a Behati Prinsloo


Bridget Malcolm a Bruna Lirio


Selena Gomez


Cindy Bruna a Daniela Braga


Candice Swanepoel


Flavia Lucini a Gigi Hadid


Elsa Hosk


Izabel Goulart a Jacquelyn Jablonski


Joan Smalls a Josephine Skriver


Jasmine Tookes


Maud Welzen a Megan Puleri


Devon Windsor

Foto: fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram