Victoria's Secret po téměř třech letech znovu zavádí plavkové kolekce

Victoria's Secret po téměř třech letech znovu zavádí plavkové kolekce

Kolekce plavek americké značky Victoria's Secret se po téměř třech letech vrátí zpět do obchodního řetězce. Očekávat je můžete na jaře 2019. 

V roce 2016 se americká společnost Victoria's Secret rozhodla pozastavit dosavadní výrobu plavkových kolekcí a také známý katalog a více se zaměřit na spodní prádlo. Lidé se tak museli spolehnout pouze na mateřskou značku Victoria's Secret Pink, která plavky pro dívky a ženy nabízela i nadále, ačkoliv ne v tak širokém měřítku. To mělo za následek pokles prodeje a negativní dopad na celou značku Victoria's Secret. 

Proto se vedení v roce 2018 rozhodlo, navrátit plavkové kolekce do Victoria's Secret a snažit se získat zpět své zákazníky. Nové plavkové kolekce budou představeny na jaře 2019. Plavky ovšem nejsou to jediné, co se vrátí. Vedení Victoria's Secret prozradilo, že nově zařadí do prodeje také obuv, sluneční brýle a jiné licencované produkty.

Po nečekaném odchodu generální ředitelky Victoria's Secret, Jany Singer, její místo nahradí John Mehas. Ten je mimo jiné také prezidentem módní značky Tory Burch. „John je vynikající obchodník a my jsme nadšeni, že povede Victoria's Secret do nové fáze úspěchu. Naší prioritou je zlepšení kvality spodního prádla a také mateřské značky PINK,” prozradil Les Wexner, generální ředitel společnosti L Brands, pod kterou spadá i Victoria's Secret.

BusinessInsider.com, WWD.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram