Viditelné omlazení pleti i bez chirurgických zákroků

Viditelné omlazení pleti i bez chirurgických zákroků

Máte pocit, že vám život nakreslil na pokožku až příliš mnoho vrásek, ale k chirurgickému zákroku na jejich vyhlazení vás rozhodně nikdo nedonutí?

Máte hrůzu z botoxu a jehel? Nezoufejte. Moderní estetická centra nyní nabízejí neinvazivní procedury i kosmetiku k zaručenému omlazení pleti. Uvidíte, že nebudete litovat.
 
Hitem letošního roku je procedura pomocí přístroje Protégé k dlouhodobému omlazení pleti. Jeho hlavní předností je schopnost obnovovat kolagen v pokožce.
„Protégé 
odstraňuje a vyhlazuje vrásky kolem úst, očí, na krku a dekoltu. Zvýrazňuje kontury obličeje a provádí viditelný facelifting bez zásahu invazivní chirurgie,“ popsal účinky přístroje estetický chirurg MUDr. Michael Entner, který sám technologii ve svém kosmetickém salónu v centru Prahy používá. Podle něj je přístroj vhodný pro každého, kdo začíná pociťovat stárnutí pleti a touží po omlazení.
Procedura navíc celkově zlepšuje kvalitu pokožky a zpevňuje ji. Výsledky Protégé jsou viditelné ihned po prvním ošetření a efekt je skutečně dlouhotrvající. Během terapie si navíc příjemně odpočinete. 
 
Když sázíte na kosmetiku 
Nejlepší prevencí proti vráskám a důležitým nástrojem k omlazení pleti je nepochybně také kvalitní kosmetika. Vsaďte na přípravky s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové, která má schopnost vázat vodu, a to až na čtyř tisíc násobek její vlastní váhy. Látka je přitom pleti vlastní a funguje jako přirozená výplň pokožky. 100% čisté sérum kyseliny hyaluronové značky Dr. Entner pleť neuvěřitelně hydratuje, omezuje tvorbu vrásek a zjemňuje ošetřovanou kůži. „Omlazení pleti zaručuje také naše HGF omlazující sérum, které je bohaté na extrakt mořských řas a kyseliny hyaluronové. Přípravek obsahuje i takzvaný hormon mládí, takže pomáhá v boji proti stárnutí kůže, pleť regeneruje a posiluje imunitní systém,“ doplnil MUDr. Michael Entner.
 
Zdroj: Dr. Entner

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram