Villa Eden na Gardské riviéře

Villa Eden na Gardské riviéře

Objevili jsme perlu, tyčící se na úpatí středomořského údolí nad tyrkysově modrou hladinou italského Lago di Garda.

Lago di Garda je nejen největším jezerem v Itálii, ale díky jeho jedinečnému kouzlu a středomořskému klimatu i nejoblíbenějším turistickým centrem. Turisté z celého světa sem jezdí obdivovat vrcholky Alp, božský klid, ale i průzračnou vodu Gardského jezera, a to i ti nejzarytější milovníci moře.

Půvabná přírodní krajina, vřelé podnebí, přátelští lidé a v neposlední řadě kulinářské speciality tohoto regionu činí z Gardské riviéry ideální místo, kde strávit příjemnou letní dovolenou.

Nyní však, a to především díky světově uznávanému architektovi Davidovi Chipperfieldovi, i novým či přechodným bydlištěm. Ten zde totiž navrhl a v souladu s tamní přírodou i postavil luxusní resort Villa Eden, který svým budoucím majitelům nabízí nezaměnitelný pohled na celé údolí a neuvěřitelně rozlehlou plochu ledovcového jezera.

 

Koupit zájezd

Jednotlivé apartmány jsou součástí jedno či dvoupodlažních budov vystavěných z italského přírodního kamene a dřeva, které slouží coby částečný obkladový materiál, ale i neodmyslitelná pergola chránící své hosty před přímým sluncem. Součástí apartmánů jsou samozřejmě i bazény zapuštěné do přilehlých teras.

 

My už tedy rozhodně víme, kam povedou naše další kroky za letní dovolenou. A co vy, máte už vybranou tu svou?

 

Zdroj: davidchipperfield.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram