Víme, kde nakoupit vánoční dárky bez stresu a shonu

Víme, kde nakoupit vánoční dárky bez stresu a shonu

Jsou pro vás Vánoce spíše časem tahanic a hektického pobíhání po nákupních centrech? Změňte to!  Prožijte letos pohodové svátky a netrapte se s vymýšlením neoriginálních dárků. 

Nakupte všechny vánoční dárky z pohodlí domova rychle a přehledně na jednom místě. Připravili jsme pro vás výběr toho nejlepšího, co Vánoce 2016 ve světě parfémů a kosmetiky přinášejí. Věřte, že ten klid před svátky je k nezaplacení.

Tipy na voňavé dárky pro každého

Chybí-li vám pořádná dávka nápadů, vytvořili jsme pro vás hned několik kategorií, ve kterých vyberete originální vánoční dárek pro každého. Nejedna peněženka před svátky pláče a zeje prázdnotou. Za originální dárek však nemusíte nutně utrácet tisíce. V kategorii Dárky za pakatel naleznete tipy na originální kousky, které vás nebudou stát více jak 200 Kč. I taková miniaturka oblíbené vůně nestojí mnoho, ale radost udělá obrovskou. Nechcete riskovat? Sáhněte po osvědčené klasice v podobě parfémových bestsellerů nebo dárkových kazet. Zde naleznete parfémy, které si oblíbili tisíce spokojených zákazníků. Nemusíte se ani v nejmenším obávat neúspěchu. Pro náročné nakoukněte do kategorie Luxusní dárky. A nezapomněli jsme ani na ty nejmenší.

TOP TIP - voňavé novinky roku 2016

Proč ale jednou nepřekvapit něčím opravdu neokoukaným? Parfémové novinky roku 2016 jsou neobvyklé, luxusní a víc než jen zajímavé. Největším hitem letošních Vánoc bude originální botka jako pro Popelku v podání dámské květinově-orientální vůně Carolina Herrera Good Girl s excelentní výdrží. Překvapivé gurmánské tóny kakaa, mandlí a kávy umocňuje vydatná dávka toho nejkvalitnějšího jasmínu.

Milovnice netradičních vůní potěší očekávaná novinka Calvin Klein Deep Euphoria, která v sobě spojuje čerstvé tóny listů mandarinek, pikantnost pepře, originální slanost cascalone a romantickou květinovou vůni růže a pivoňky. Medově sladká novinka od značky Paco Rabanne Lady Million Prive upoutá pozornost všech milovníků gurmánsky laděných vůní. I další světové značky však  ani v nejmenším nezahálely a představují půvabné novinky mezi parfémy – omrkněte jejich nabídku v tradiční online parfumérii Elnino.cz. Ježíšek vám letos jistě splní veškerá vaše tajná voňavá přání.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram