Víte, že za obdivovaným stylem slavných stojí profesionálové?

Víte, že za obdivovaným stylem slavných stojí profesionálové?

Ne, vaše oblíbené hvězdy nemají tak dokonalý vkus samy od sebe. A ne, není to ani tak, že by se nezvládly patřičně obléknout samy. Ale pomáhají jim stylisté. Říkali jsme si, že byste to měla vědět.  

MONICA ROSE (@monicarosestyle)- Nádherné jméno, které s podivem naprosto pasuje k drobné sympatické brunetce. Stará se o looky populární Gigi Hadid a Kendall Jenner. Sama o sobě tvrdí, že je velká perfekcionalistka a práce s každým klientem je vždy naprosto individuální. 

NATASHA ARCHER - Chvíli se to šuškalo, a pak dokonce bylo tak nějak potvrzeno. Archer je osobní stylistkou vévodkyně z Cambridge. Pokud vámi projíždí určité zklamání, že Kate není tedy opravdovou módní ikonou, spravíme vám náladu. Stylistka pro ní shání šaty, odvolává návrháře a zařizuje jí vše ke zkoušení. Co si ale Kate oblékne, je ve finále vždy jen na ní. (A tak trochu na královně.)

ELIZABETH STEWART (@elizabetstewart1)- Žije v New Yorku a stará se o velká herecká jména, jakými jsou Amanda Seifert, Cate Blanchett či Julia Roberts. 

KATE YOUNG (@kateyoung) - Mezi její klienty patří samé dobře známé celebrity. Odborné rady u ní hledají (a nachází) Dakota Johnson, Selena Gomez, Natalie Portman nebo Michelle Williams. 

LEITH CLARK (@leithclark) - Také jste si myslela, že módní modla jakou je Alexa Chung se obléká tak dokonale od přírody? Ale není sama, kdo si s oblékáním nechává poradit. Jako stylistka totiž Clark pomáhá i Keiře Knightley nebo Kirsten Dunst. 

vanityfair.com ; whowhatwear.co.uk ; donwload-free-wallpaper.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram