Vladimir Kličko o sportu, kondici a módě

Vladimir Kličko o sportu, kondici a módě

s.Oliver vyzpovídal svého ambasadora a šampiona v těžké váze. Chcete-li se dozvědět více o tom, jak se udržuje ve formě a jaký je jeho vztah k módě, čtěte rozhovor.

Ukrajinský boxer v těžké váze a hrdý majitel titulů WBA, WBO, IBF a IBO Vladimir Kličko má kromě svých sportovních úspěchů a zálib i další, zcela odlišné kvality jako třeba šťastnou ruku při výběru módy.

Jakým způsobem se dvoumetrový Dr. Steelhammer udržuje ve formě mimo provazy, a jaký je jeho vztah k módě, se nyní dozvíte v následujících dvanácti kolech otázek, které šampion těžké váhy exkluzivně zodpověděl pro dubnové vydání Fashion Magazínu módní a lifestylové značky s.Oliver, pro kterou mimo jiné vystupuje coby ambasador.

Zaznívá gong a jdeme do dvanáctikolové bitvy.

1. kolo: Jak začíná normální den v životě Vladimira Klička? Vstávám brzy a svůj den začínám sportem a zdravou snídání, např. ovesnými vločkami se spoustou čerstvého ovoce.

2. kolo: Jak si udržujete kondici ve všední den? Mým životem je sport. Volný čas rád trávím různými sporty jako například kitesurfing, golf nebo na snowboardu. Po mentální stránce mi pomáhá hraní šachů.

3. kolo: Sportujete někdy také společně se svou paní Hayde? Stačí Vám? V boxerském ringu za mnou pokulhává (smích), ale jinak se rádi navzájem povzbuzujeme a motivujeme.

4. kolo: Začal jste nový projekt studium na vysoké škole „Challenge Management“. Stane se teď z boxera docent? Budu nyní v St. Gallenu sám hovořit o svých hlavních kompetencích, a sice o motivaci a vedení. Ty jsou pro sportovce stejně důležité jako pro podnik. Mám kolem sebe silný tým odborníků.

5. kolo: Existuje také Váš vlastní fitness program…
Ano! Program „Klitschko Body Performance“ obsahuje nejlepší tréninkové metody z mých dlouholetých zkušeností v oblasti fitness, výživy, psychologie a motivace. Své znalosti chci předávat dál, aby z mých zkušeností profitovali i ostatní.

6. kolo: Je Váš styl při soukromých aktivitách také tak sportovní jako v boxerském ringu?
Ve svém volném čase mám rád volné a ležérní věci, ale v podnikatelském prostředí mě samozřejmě uvidíte také klasicky v košili a kravatě.

7. kolo: Jak postupujete při ranním výběru Vašeho oblečení?
Život je neustálý boj, který nekončí ani před šatníkem. Pokud přesně nevím, co ten den přinese, oblékám se spíše elegantně než ležérně. Kravatu si přece mohu snadno sundat.

8. kolo: Jednou z Vašich vášní je kouzlení. Kdybyste si mohl vykouzlit perfektní základní součást oděvu, jak by vypadala? Sportovní a pohodlný vrchní díl, který lze dobře kombinovat. Při pracovním setkání v kombinaci se sakem a ve volném čase s bundou.

9. kolo: Je těžké při Vaší výšce najít padnoucí oblečení? Díky dobrým partnerům, kteří mě vybavují a kteří mi radí, to není většinou žádný problém.

10. kolo: Kdyby jste se nestal boxerem, čím byste byl nyní? Lékařem!

11. kolo: Co je Vaším motorem? Nejvíce mě motivuje myšlenka být lepší než posledně. Ale také moje rodina a můj tým jsou pro mě velkou motivací v životě.

12. kolo: Jakých cílů chcete ještě bezpodmínečně dosáhnout: co Vás čeká po posledním 12. kole?
Mým velkým přáním je získat pro rodinu Kličko zpět mistrovský pás WBC. Paralelně pracuji na projektech jako je program „Body Performance“ nebo studium, abych se mohl také po posledním kole dále angažovat ve sportovním odvětví.

 

Zdroj: s.Oliver

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram