Vlasová inspirace podle Meghan Markle

Vlasová inspirace podle Meghan Markle

To, že jsou vlasy korunou krásy pro každou ženu, není nutné zdůrazňovat. Pokud vaše vlasy vypadají zdravě a vy se cítíte dobře, máte vyhráno. Jak tedy ještě více vylepšit svou kštici? Nechte se inspirovat účesy vévodkyně ze Sussexu.

Meghan Markle je jednou z osob, která v posledních několika měsících plní titulky všech médií. Přirozeně krásná žena, která je velkou inspirací pro ostatní ženy po celém světě. Své role se zhostila velice dobře, a i když se o její vizáž stará tým lidí, konečná prezentace je stejně vždy jen o ní samotné. A pojďme si říct, že to zvládá opravdu skvěle. 

Od svatby s princem Harrym se o její kadeře stará vlasový mág George Northwood, který také pečuje o vlasy modelek Rosie Huntington-Whiteley nebo Alexa Chung. Pokud bychom si chtěly ráno vykouzlit jeden z účesů, který Megan nosí, budeme se sice muset obejít bez vlasového stylisty, ale s jeho zaručenými radami to jistě zvládneme.

Vlny

Vzdušné vlny jsou poznávacím znamením Meghan Markle. Lesklé, zdravé vlasy, které velice často nosí rozpuštěné s objemnými vlnami nebo s jejich pouhým náznakem. Teď je tedy jen na vás, zda vlasy necháte pouze volně proschnout a ještě do vlhkých vlasů vetřete pouze stylingový krém pro větší objem, anebo zkusíte vysokou foukanou. Třetí možnosti pro zvýraznění a lehkou pravidelnost vln docílíte s pomocí konické kulmy.

Vyčesáno

Pokud Meghan nemá své kadeře volně rozpuštěné, často mívá vlasy sepnuté v nedbalý drdol s volnými prameny okolo obličeje. Celý účes tak působí velice elegantně a žensky. Skvěle jej vytvoříte pokud budete mít lehce zvlněné vlasy z předešlého účesu, které spletete na temeni hlavy v drdol, který připevníte za pomoci vlasového pérka. Okolo obličeje lehce uvolníte několik pramenů. V tomto případě platí, že co se tak úplně nepovede, to nebude na škodu.

Pod kloboukem

Po klobouku saháme, když zrovna nemáme ten nejlepší vlasový den, tedy tzv. bad hair day. To ale nebude Meghanin případ. Vzhledem k tomu, že klobouk musí nosit poměrně často i v tomto případě jsou její vlasy vždy upravené. Nechává je většinou opět rozpuštěné. Jejich konce můžete jemně zvlnit a za pomoci pěny dosáhnout většího objemu.

Svázáno

Tento účes působí spíše formálním dojmem, ale jak je vidět z fotografií, při každé příležitosti jej Megan dokáže vynosit jinak. Tleskáme za pevně vyčesané vlasy spletené do menšího drdolu. Úžasně vypadá i obměna v podobě pramenů okolo obličeje.

vogue.co.uk; georgenorthwood.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram