Vlasové trendy, kterým starší generace nerozumí

Vlasové trendy, kterým starší generace nerozumí

Vlasy znamenají pro spoustu žen a dívek možnost sebevyjádření. Těch možností, jak na to, jsou desítky, ale spoustě z nich už starší generace nerozumí. Které to jsou?

1. Šedé vlasy

Číslo jedna je úplně zjevné. Proč by chtěl někdo dobrovolně mít šedé vlasy, když jsou znakem stáří? Takto nad tím ovšem mladí lidé nepřemýšlejí, na šedo se nechávají odbarvit i muži a to z jednoho prostého důvodu - šedá je trendy. 

2. Ombré

Je tu s námi již několik let a stále se nemá k odchodu. Znovu a znovu láká nové příznivkyně na efekt sluncem vyšusovaných vlasů. Stejně jako u šedivých vlasů, i zesvětlení od sluníčka je něco přirozeného, čemu se ženy dříve bránily. A dnes je tak odbarvená každá druhá. 

3. Barevné příčesky

Pestrobarevné pramínky, které si připnete do vlastních vlasů, vám je sice nepoškozují, ale modrá, růžová, červená a zelená ve vlasech prostě starší generaci nedávají smysl. Vždyť je tolik krásných odstínů na melír, tak proč si do vlasů připínat umělé pramínky?!

4. Tetování na vlasy

Tetování samo o sobě nevzbuzuje u předchozích generací moc důvěryhodnosti. Proto ani na vlasech nečekejte, že ho pochopí. Navíc si nebudou jisté, jakým způsobem se odstraňuje, a jak moc bolestivé to je.

5. Pastelové vlasy

Jemné pastely v baby blue, růžové nebo levandulové, teď vládnou na poli vlasových barev, po kterých zejména mladé ženy sahají za účelem prozáření, zábavy a razantní změny. Stejně jako u příčesků, i tady platí otázka - proč by někdo chtěl mít růžové vlasy?!

bustle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram