Voděodolné řasenky, na které se můžete spolehnout

Voděodolné řasenky, na které se můžete spolehnout

Chystáte se na dovolenou, koupaliště nebo třeba jen do kina? Pokud ano, budete jistě potřebovat voděodolnou řasenku. My vám řekneme, která opravdu funguje.

Léto je v plném proudu, a ani jedna z nás se nechce, i přes vysoké teploty, vzdát dokonalého líčení. Vyzkoušely jsme proto několik voděodolných řasenek a tady máte ty nejlepší. Ty, na které se můžete opravdu spolehnout. 

Maybelline Lash Sensational

Řasenka, na kterou nedáme v redakci dopustit. Jak v té klasické verzi, tak i v této voděodolné. Řasy krásně prodlouží a dokonale oddělí, čímž zvýší zároveň i jejich objem. S pomocí kleštiček na řasy docílíte i dramatického líčení.

Max Factor False Lash Effect

Řasenka Max Factor False Lash Effect má poměrně hustý kartáček, který by nemusel každému vyhovovat, ale nás velice překvapil. Perfektně oddělí řasy a již po první aplikaci jim dodá výrazný objem a prodloužení.

L’Oréal Paris Unlimited

Tato voděodolná řasenka vás zachrání po celé léto. Sáhnout po ní můžete i třeba když půjdete do kina na nějaký romantický film. Nikdy nevíte, kdy by mohla ukápnout slza. Skvělou vychytávkou je také polohovatelný kartáček.

L’Oréal Paris False Lash XFiber Xtreme Resist

Další skvělou voděodolnou řasenkou je L’Oréal Paris Xtreme Resist Xfibre, která je obohacena o jeden krok, a to o podkladovou bázi. Ta se postará o vytvoření objemu. Druhým krokem je vrchní vrstva, kterou řasy pozvednete.

notino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram