Voňavý Halloween a Vánoce s kosmetikou Lush

Voňavý Halloween a Vánoce s kosmetikou Lush

Čerstvá ručně vyráběná kosmetika Lush uvedla svou halloweenskou a vánoční kolekci. Do obchodu se vrátily ikonické produkty a přibylo hned několik novinek. 

Úplně poprvé je celá vánoční i halloweenská řada značky Lush zcela samo-konzervační. Nové inovace konečně dovolily vyrovnat množství vody či nahradit syntetické konzervanty přírodními alternativami. V nabídce nechybí obvyklé „nahaté“ tuhé produkty, které nepotřebují ani obaly, ani přidané konzervanty, a jsou v tomto období sváteční dárkové mánie obzvláště důležité. Všechny suroviny a esenciální oleje jsou získávány etickou cestou; naše obaly jsou recyklované a recyklovatelné; papíry a stužky získáváme od komunitních projektů po celém světě; nic není testováno na zvířatech; veškeré produkty jsou vegetariánské a máme rozsáhlou nabídku produktů vhodných pro vegany.


Věrné zákazníky Lush potěší návrat vánočních stálic, kterými jsou třeba populární Butterbear, nebo znovupoužitelné koupelové pěny na tyčince, kterými stačí zamávat pod proudem horké vody, a nejen že se rozplynou starosti, ale navíc vykouzlíte mnoho měkké a voňavé pěny. Neměli bychom ovšem zapomínat, že Lush není jen o koupeli, ale že umí i spoustu jiných produktů. Skvělá jsou třeba masážítka - v podstatě tuhé masážní oleje v základu z kakaového a bambuckého másla. Děti (a nejenom ty) pobaví ve vaně modelína nebo sprchové želé. 




LUSH

TIP: LUSH má i svou mobilní aplikaci. Stáhnout si ji můžete zdarma na Google Play pod názvem Lush Connect. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram