Všude samé kostičky aneb pánské trendy pro rok 2017

Všude samé kostičky aneb pánské trendy pro rok 2017

Je to tak přátelé, pokud jste si mysleli, že tento ikonický vzor je pasé, mýlili jste se. Černobílá šachovnice se totiž posunula do všech zákoutí pánského šatníku a já vám nyní ukážu pár skvělých tipů. Pojďte je se mnou omrknout. 

Geometrické vzory zasahují do módní branže již dlouhé roky. Naposledy kostkovaný vzor ovládl fashion weeky v roce 2014, co se dámské módy týče. Pro ženské pokolení mám ovšem špatnou zprávu, černobílá šachovnice totiž není úplně to pravé ořechové pro rok 2017. U pánů však svítí zelená. 

Není tajemstvím, že v pánské módě tomuto vzoru vévodí hlavně značka Vans, neboť často přináší různé styly bot právě s kostkovaným vzhledem, které pravidelně nosí celebrity jako například Justin Bieber, Jared Leto, Zayn Malik, Miguel a další. 

Jak už jsem naznačil, pánové se mohou radovat, jelikož kostkovaný vzor mohou využít v rámci celého šatníku. Musím samozřejmě připomenout důležitý fakt, a sice buďte v tomto směru obezřetní, protože je opravdu jednoduché přejít z módního frajera k nevkusnému barbarovi, okey?! 

Pokud však máte oko umělce nebo alespoň kamaráda s citem pro módu, využijte fantazii. Existuje mnoho možností jako například košile, boty, bundy, kalhoty, ale také doplňky.  

Kombinace mohou vést v zábavný vzrušující outfit, ale nezapomeňte! Ať už zvolíte jen pár kostiček nebo rozjedete intenzivní šachovou hru, ctěte módní pravidla a buďte solidní. Přeji kostkovanou zábavu! :) 

Jaký máte názor na kostkovaný vzor? Líbí? Nelíbí? Dejte nám vědět. 

 

                                                                                                                                                                          Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram