Vyběhni do ulic s NEW YORKER Athletics S/S 2015

Vyběhni do ulic s NEW YORKER Athletics S/S 2015

Vyběhněte do ulic stylově! NEW YORKER Athletics je zpět! Módní design, široký výběr a naprostá funkčnost sportovního oblečení NEW YORKER vás dostane.

Jaro je ideální čas pro nastartování naší kondice. Můžete opět vyběhnout na čerstvý vzduch a dát si trošku do těla. Začněte letos stylově a vyrazte do ulic v módním sportovním oblečení NEW YORKER Athletics.

Po úspěšné první řadě, která byla představena loni na podzim, značka NEW YORKER opět prokázala, že se sportovní funkční oblečení a móda vzájemně nevylučují. Nejnovější sezónní trendy sleduje i kolekce NEW YORKER Athletics Jaro/Léto 2015. Speciálně vynikají výrazné vzory ve stylu 90. let.

Vedle směsi klasické černé a trendy šedé dominují této řadě výrazné barvy jako Swimming Pool (bazén – čistá modrá), Sunset Pink (západ slunce – divoká růžová) a Deep Ocean (hluboký oceán – výrazná modrá). I detaily vyvedené v barvě Lemon (citron – neonová zelená) každého ohromí.





Sportovní podprsenky, tílka, bundy, legíny a mnohé další se perfektně hodí nejen ke každodenním tréninkům, ale představují i ležérní modely streetwear stylu. Smíšené módní looky dělají ze sportovních střihů skutečně originální kousky.

Široký výběr funkčního oblečení za úžasné ceny naleznete v obchodech NEW YORKER již nyní od začátku března.

Zdroj: NEW YORKER

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram