Vyber si sluneční brýle, které tě nikdy nepřestanou nudit

Vyber si sluneční brýle, které tě nikdy nepřestanou nudit

Sluníčko čím dál častěji vystrkuje své růžky a intenzivně oslňuje naše oči, které si však zaslouží náležitou ochranu v podobě slunečních brýlí.

Proč ale proti němu bojovat v nudných modelech, když to jde i stylově? Spoj dvě věci dohromady a vyber si kvalitní brýle v úchvatných designech, které budou za každých okolností chloubou tvého looku.

Buď pokaždé jiná a výjimečná

Pro letošek se rozhodně vyplatí poslechnout radu stylistů a „nasyslit“ si několikery sluneční brýle různých stylů, barev i tvarů, které odpovídají těm nejnovějším trendům. Důvod k tomuto kroku je jednoduchý. Díky větší zásobě těchto módních doplňků budeš mít lepší možnost vytvářet jedinečné svěží kombinace, s nimiž vždy vynikneš. Namixuj si proto svou aktuální sbírku z klasických, výrazných a netradičních kousků, které úžasně sladíš se svými hadříky. 

Umocni svůj neodolatelný vzhled

Pokud chceš maximálně znásobit své charisma a podtrhnout celou image, měla bys pátrat po modelech, které budou ladit k barvě tvé pleti, obličejovým proporcím a účesu. Jen tak budou sluneční brýle slušivou a atraktivní korunou každého tvého outfitu, ale i tebe samotné. Jaké sluneční brýle budou pro tebe ty nejlepší?

Ke kulatému obličeji budou sázkou na jistotu sluneční brýle v obdélníkovém tvaru v sytých tmavších barvách, kdežto u hranaté tváře jsou vhodnější kulaté nebo oválné brýle, případně moderní pilotky lichotící také srdcovitému obličeji. Ideální volbou k trojúhelníkovému tvaru obličeje jsou modely s tenkými obroučky. Majitelům oválného obličeje pak nezbývá nic jiného, než pogratulovat. K tomuto typu totiž ladí téměř jakýkoli kousek. Sluneční brýle bez obroučků nebo v leteckém stylu se pak hodí pro většinu typů obličejů.

Tip: Ráda bys do nové sezóny vkročila v designových slunečních brýlích, jež úžasně zkombinuješ se svým oblečením, a zároveň budou tvojí trendy ozdobou? Mrkni se na Mary-fashion.cz a sleduj naší nabídku, kterou pravidelně doplňujeme dalšími parádními kousky od světových designérů.

 

Zdroj: mary-fashion.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram