Výběr svůdného spodního prádla - podzim 2015 inspirován francouzským stylem

Výběr svůdného spodního prádla - podzim 2015 inspirován francouzským stylem

Vybrali jsme TOP kousky z nabídky spodního prádla pro letošní podzim. Značky se ve svém stylu kupodivu shodnou - inspirovaly se šik Francií. 

Krajka je nadčasová. A tak není divu, že vévodí i letošní sezóně. Zato naprosto novým trendem jsou bezkosticové podprsenky. Jejich hlavním materiálem je právě krajka, jsou střiženy podobně jako klasické bikiny, mají širší ramínka i zapínání na zádech. I díky propracovanému střihu dokonale sedí a padnou ve většině případů mnohem lépe než obvyklé kosticové podprsenky. A navíc jsou neuvěřitelně sexy, sluší ženám s malou i větší velikostí a hodí se do hlubokých výstřihů.

 
Černá 629 Kč ; Tmavě modrá 629 Kč

 
Smetanové tílko 1 059Kč ;  Černé body 559 Kč

Parádně k nim vypadají bokové kalhotky pošité krajkou. Tangám alespoň na chvíli zase odzvonilo, tak si můžeme užívat líbivých střihů kalhotek a brazilek. Tento styl spodního prádla je možné kombinovat navzájem a není nutno držet se jednoho setu či odstínu. Právě naopak! Je to právě Francie, odkud se aktuálně inspiruje celý svět na poli spodního prádla a jak je známo, Francouzky si nepotrpí na přílišné stylizování. Preferují look "I woke up like this" a ten se tak vztahuje i na spodní prádlo. Však to znáte - pravá Francouzka ho nikdy nemá sladěné! 

  
Smetanové 399 Kč ; Černé 369 Kč

Zdroj: zoot.cz; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram