Výběr těch nejlepších svetrů z českých obchodů pro chladné počasí

Výběr těch nejlepších svetrů z českých obchodů pro chladné počasí

Prošli jsme všechny obchody, abychom vám mohli představit svetrové favority této zimy! Po těch nej se koukněte v H&M, Lindexu, Marks&Spenceru a New Yorkeru. 

Začněme vybírat třeba v regálech populárního H&M - svetrů tady najdete opravdu nespočet. Aktuálně pro ně mají vyhrazenou celou část prodejny, ale samozřejmě je najdete rozmístěné po celém dámském oddělení. Vybrali jsme pro vás tři svetry z H&M, které stojí za zvážení. 
Nejvíce nás zaujal šedý tenký svetr s trefným vánočním nápisem: Dear Santa, I want it all! 

Nejen mladá generace žen si jistě vybere z rozsáhlého sortimentu britského Marks&Spencer. A právě díky tomu, že jejich sortiment obsahuje i svetry střihů, které lichotí i jiným než mladým postavám, zaměřili jsme se spíše na jednoduché svetry z kvalitních materiálů. Elegantní ženy jistě zaujme ten mint s našitými korálky ve výstřihu. A pro mladé divky? Růžový tučňák je jasnou volbou! 

Obchod, který v našem výběru nesmí chybět je jistě Lindex. Byť není francouzskou značkou, jejich nabídka svetrů Paříž připomíná. Jsou jednoduché, často oversized a z příjemných materiálů. My jsme vybrali 3 zástupce ze všech částí jejich kolekce. Nejteplejší bude asi hnědý dlouhý rolák - můžete ho obléci jako šaty společně s legínami. Zároveň ale také s džínovými slimkami, teniskami a velkou koženou brašnou - jako Pařížanka, co říkáte? 

Mladé dívky se smyslem pro humor nebo ty, které rády kombinují více vzorů i barev, si oblíbí výběr svetrů z New Yorkeru. Je libo srdíčka, army vzor, proužky nebo vánoční motivy? Většina jejich nabídky svetrů je střižena stejně - přesně obepínající postavu, proto ji ocení nejvíce hubené a mladé slečny. Skvěle budou svetry vypadat s černými skinny kalhoty a oversized kabátky. Co říkáte na modrý svetr na obrázku s číslem 3 - super zimní barevná kombinace, nemyslíte? 

Všechny jsou stylové a všechny si zaslouží být ve vašem šatníku - je jen na vás, který to vyhraje!  

Zdroj: hm.com
lindex.com
marksandspencer.com
FB New Yorker
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram