Vyberte si tu správnou velikost a střih vaší podprsenky

Vyberte si tu správnou velikost a střih vaší podprsenky

MARKS & SPENCER představuje svůj speciálně vyškolený personál v oboru prádlo a prádelko

Většina žen chce mít výběr spodního prádla co nejdříve za sebou. Češky přitom stále často nosí nesprávnou velikost a střih podprsenky. Kupují si je obvykle naslepo a bez vyzkoušení, což má estetické i zdravotní následky. Prsa potřebují správnou podporu, podprsenka proto musí perfektně sednout a poskytnout jim oporu. 

Právě od toho je tu MARKS & SPENCER, který zákaznicím ochotně a diskrétně pomůže s výběrem velikosti, typu i střihu a odpoví na všechny případné otázky. Při výběru hraje roli i zvolený materiál, prádlo totiž nosí ženy celý den a tak je látka neustále v kontaktu s pokožkou.

VELIKOST PODPRSENKY SE V PRŮBĚHU ŽIVOTA MĚNÍ KAŽDÉ ŽENĚ
Přeměřit velikost je potřeba každých 6-12 měsíců. Vliv na ni má mnoho faktorů v průběhu celého života: puberta, těhotenství, kojení, menopauza, změna váhy, antikoncepce nebo různé léky...

BOLESTI HLAVY, ZAD A STRIE
Bolesti hlavy, zad nebo strií – to vše může nevhodně zvolená podprsenka způsobit. Důvod si přitom často nemusí nositelka uvědomit, a příčinu hledá jinde.   

HISTORIE PODPRSENEK SAHÁ DO ROKU 1913
Mary Jacobsová tehdy vyměnila svůj korzet za dva látkové kapesníky sešité dohromady.
Společnost Marks & Spencer začala s výrobou podprsenek o 7 let později.

OBJEVTE MOŽNOSTI
Prádlo není jen o různých barvách a velikostech... Hledání univerzálního řešení není nejlepší. Vybírejte na různé příležitosti různé typy prádla. Na sport sáhněte po prodyšné a pohodlné SPORTOVNÍ sadě, na výjimečnou událost pod přiléhavé šaty zase zvolte neviditelné (BEZEŠVÉ) prádlo, které díky svému materiálu a střihu nebude přes šaty prosvítat.

    

Marks & Spencer je na prádlo expert, a tak v prodejnách najdete všechny potřebné druhy a typy, včetně těch speciálních. V nabídce jsou například i zvětšující a zmenšující podprsenky, zeštíhlující prádlo MAGICWEAR, tvarující kousky SHAPEWEAR anebo třeba podprsenky FLATTER ME, které mají v sobě tři kostice pro perfektní podporu prsou, zeštíhlení profilu a dokonalou siluetu. Navíc podprsenky z Marks & Spencer můžete bez obav prát na 40° – obnovíte tak elasticitu a prodloužíte životnost Vašeho oblíbeného kousku.

TO NEJLEPŠÍ NA ZÁVĚR - ZJISTĚTE ZDARMA SPRÁVNOU VELIKOST PODPRSENKY
Květen bude v Marks & Spencer ve znamení prádla a s ním spojené akce BRA FITTING. Každá žena si může nechat bezplatně zjistit svou velikost. Perfektně vyškolený personál poradí každé zákaznici individuálně a odpoví na všechny její otázky. Samozřejmostí budou slevy na prádlo.

Zdroj: marksandspecer.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram