Vybrali jsme tři podzimní sukně, které si zamilujete

Vybrali jsme tři podzimní sukně, které si zamilujete

Co je víc ženského než skvěle padnoucí sukně? Existuje několik typů, střihů i barev. My jsme pro vás vybrali tři nejlepší, které vás budou bavit. Jakým sukním na podzim dáváte přednost vy?

Sukně jsou vhodné pro všechny příležitosti, ať už si je vezmete do práce, na oslavu nebo na rande. Díky sukni můžete ukázat své přednosti nebo zakrýt drobné nedostatky. Tak či tak si zvolte ten správný styl a buďte neodolatelná.

Pouzdrové sukně

Jsou ideální pro kancelářské prostředí, porady či business schůzky. Skvěle rýsují postavu a sluší především vyšším ženám. Vybrali jsme je především proto, že se skvěle kombinují s podzimními kousky, jako je například rolák. Pak už jen zbývá nasadit lodičky nebo kozačky, sladký úsměv a můžete vyrazit.

Dlouhé sukně

Delší sukně jsou skvělé na podzimní sychravé dny. Nemáte oholené nohy? Nevadí, dlouhé sukně vše zakryjí, a navíc vás zahřejí. Sukně budou vypadat skvěle v práci i na večírku a můžete je bez obav kombinovat s teplým svetrem nebo pěknou halenkou. Díky tomu se stane váš outfit originálním. K dokonalosti to dovedete kotníčkovými botami.

Džínové sukně

Džínovina je typický kousek v šatníku, je to prostě „must have kousek“. Stejně jako džíny můžete i džínovou sukni kombinovat s čímkoli vás jen napadne. Nudí vás klasická kombinace podpatky a sukně? Tak zkuste nenucený a ležérní styl s teniskami. Bodem k dobru je, že vás nebudou bolet nohy. To už stojí za zkoušku, nemyslíte?

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram