Vyhrajte s námi vstupenky na jedinečnou módní přehlídku Chanelka, která proběhne 27. září 2019

Vyhrajte s námi vstupenky na jedinečnou módní přehlídku Chanelka, která proběhne 27. září 2019

Už samotný název napovídá, co nás na přehlídce bude čekat: Elegance, šarm a styl. Nebudou chybět známé osobnosti a večerem nás provede blogerka Lucie van Koten.

27. září proběhne v jihočeském Písku netradiční módní přehlídka s názvem Chanelka. Záměrem přehlídky je podpora lokálního textilního průmyslu, butiků, designérů a regionálního zájmu o módu. Takovou událost si nenechají ujít ani známé osobnosti jako spisovatelka a módní ikona Barbara Nesvadbová, moderátorka večerního zpravodajství Monika Leová či návrhářka a pravidelná účastnice českých i zahraničních fashion weeků Denisa Dovala.

Mám za sebou již několik odmoderovaných projektů, ale Chanelka pro mě bude náročnější vzhledem k tomu, že v hledišti očekávám mnoho známých tváří a také se jedná o poměrně velkou akci,“ popisuje Lucie van Koten, která se na celý večer ujme hlavního slova.

Na mole budeme moct spatřit módní značky, jako jsou Kocman Fashion, Top Secret, Gerry Weber nebo Tonak. Výběr outfitů představí také českobudějovické nákupní Centrum a oko dam i pánů potěší přehlídka luxusního spodního prádla. Návštěvníci módní show se inspirují netradičními kombinacemi brýlí a elegantních outfitů a eskalací večera se stane nová kolekci Denisy Dovaly.

„Do Písku se moc těším a jsem nadšená z toho, že zájem o módu i pomoc bližnímu kvete i mimo Prahu. V listopadu pořádáme v jižních Čechách první charitativní bazar oblečení a doplňků a věřím, že i tam bude hojná účast, a to nejen milovníků módy, ale i filantropů a lidí, kteří nás přijdou podpořit,“ říká Barbara Nesvadbová o propojení módy a aktivit svého nadačního fondu Be Charity.

 

Vyhrajte vstupenky na tuto jedinečnou událost. Na našem facebookovém profilu se dozvíte více...

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram