Vyrážíme za dobrodružstvím s Gant SS 2015

Vyrážíme za dobrodružstvím s Gant SS 2015

Vždy elegantní Gant letos přišel s novým poddáním dětské módy. Oblíbená značka se zaměřila na opravdové letní vyžití a vytvořila stylovou sportovní kolekci s typickými Gant prvky.

Na tábor, na vodu, na piknik nebo jen tak do přírody vybaví letos vaše děti stylově a pohodlně právě Gant. Objevte s námi nové kousky z kolekce Jaro/Léto 2015, které by letos vašim dětem rozhodně při cestě za dobrodružstvím neměly chybět.

Řada z nás posílá své děti každý rok na tábor, a protože rostou jako z vody, každý rok sháníme na poslední chvíli oblečení, z kterého už jednoduše vyrostly. Čím tedy děti na tábor vybavit? Rozhodně by jim neměly chybět krátké i delší šortky, nadčasové Crewneck svetry a mikiny na zip, které jim umožní dostatek pohybu a pohodlí při sezení u ohýnku, lezení po stromech, běhání po lese a třeba i při kanoistice.



Outdoorové aktivity si prostě vyžadují sportovní oblečení a hlavně trika z lehkých přesto savých materiálů. Výborným doplňkem pro kluky i holky je šátek, nejen že hezky vypadá, ale má velkou funkčnost, můžou ho využít jako potítko, přikrývku hlavy či doplněk ke košili. Na táboře nebo v kempu šátek děti stoprocentně využijí i při táborových hrách a dalších činnostech. Nadšení vodáci zase jistě ocení pruhovaná trička i šortky, bundy s námořnickými motivy a mikiny s kapucí. Modrá, bílá a červená prostě vedou.



Na piknik či výlet se i děti rády obléknou pěkně. Letos i v dětské módě frčí preppy styl, proto byste jim sebou měli zabalit lehkou košili, cargo kraťasy a chino kalhoty se sáčkem z teplákovky. Dívenky si mohou užít dny plné průzkumnictví či nenáročného sportu a to v okouzlujícím stylu – v krajkových sportovně laděných šatech.


Oblečení z kolekce Gant Jaro/Léto je ideální nejen na tábor, ale i pro rodinnou dovolenou a vůbec všechny letní dny plné zábavných dobrodružství.

Obrázky: gant.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram