Vyrazte do zimy v růžové, poradíme, jak se nosí!

Vyrazte do zimy v růžové, poradíme, jak se nosí!

Že když obléknete růžovou, rázem ztratíte veškerou důvěryhodnost a budete působit trochu bláznivě? Když to přeženete, tak ano. Růžovou jde ale nosit i elegantně!

Růžová barva by měla dostat stejné místo v šatníku žen, jako jakákoli jiná barva. Už dávno neplatí, že když ji obléknete, budete připomínat panenku Barbie. Stačí se s ní naučit trochu pracovat, vybírat správný odstín, dobře ji kombinovat a veškeré obavy vás mohou opustit. Provedeme vás jejím nošení ve třech jednoduchých krocích. 

1. Starorůžová sázkou na jistotu

Upřímně, když mluvíme o růžové, na mysli máme zejména starorůžovou. Z nejrůznějších odstínů této dívčí barvy totiž působí nejelegantněji a nejvíce dospěle. Těch nej si na své konto však připisuje ještě více. Snadné kombinování, jemnost či nenucenost. Starorůžová se také několik posledních let drží mezi nejvíce trendy odstíny a věříme, že se mezi nimi ještě pár sezón udrží. Skvěle vypadá v létě i v zimě. Stačí vědět, jak ji kombinovat. Jdeme dál...

2. Kombinujte s bílou a světle šedou

Starorůžová s bílou a se světle šedou zastupují tu nejideálnější kombinaci. Obléknout je můžete všechny tři a nebo si vybrat jen mezi bílou a šedou. Tak či onak bude váš outfit alespoň co do barevnosti jemný, decentní a uhlazený. Starorůžovou halenku můžete obléknout k šedým džínům, bílý top zase doplnit růžovou skládanou nebo tylovou sukní. Záleží, jaký styl se k vám více hodí. 

3. Do růžové i v zimě!

Natáhnout v létě růžové šatičky a vzít k nim béžovou kabelku není těžké, komplikace se možná začnou objevovat, když se ochladí a je třeba růžový outfit více promyslet. Nemusíte se bát koupit si starorůžový vlněný kabát nebo koženkový křivák. Pak už můžete tento jeden růžový kus doplňovat svými oblíbenými kousky včetně roztrhaných džín a bílých, šedých, vínových i černých svetrů. V zimě se samozřejmě hodí světlou růžovou trochu ztmavit, proto se kombinace s černou vůbec nebojte. A pokud toužíte po nošení starorůžové, ale na kabát si netroufnete, mrkněte se po čepici a šále nebo třeba po kabelce. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram