Vyrazte na pláž v bikinách Love Stories x H&M

Vyrazte na pláž v bikinách Love Stories x H&M

Kolaborace, která přináší krásnou kolekci plavek, nabízí romantiku, bonbónové barvy i trendy sportovní střihy.

Značka H&M s nadšením oznámila druhou spolupráci s holandskou značkou Love Stories. Plavky a bikiny zpracovával nejenom celý tým H&M, ale i zakladatel společnosti Love Stories Marloes Hoedeman. Výsledek je k zakoupení ve vybraných obchodech a na hm.com.

„Spolupráce s H&M je pro nás opravdu snem. Je báječné, nabízet klientům estetiku Love Stories za H&M ceny. Kolaborace Love Stories SWIMCLUB x H&M zůstává věrná svému principu mix’n’match a je navržena pro zábavné letní prázdniny – ať už relaxujete s koktejlem v ruce nebo surfujete na divokých vlnách,“ říká Marloes Hoedeman, zakladatel Love Stories.

Sportovní střihy, romantické vzory i sladké barvy přináší kolekci velký ohlas. Každý kousek připomíná filozofii Marloa Hoedemana „mix’n’match”, což znamená, že nekonečnému kombinovaní jednotlivých kousků se meze nekladou.

Inspirace k této kolekci vzešla jednak ze 70. let a fotek Slima Aaronse, který na nich vyobrazil bazénové prostředí a zároveň také z prázdnin Marloa Hoedemana na Ibize. S touto kolekcí můžete vychutnávat sluneční paprsky, stejně jako divoké vodní sporty. Prohlédněte si jednodílné plavky inspirované surfováním i retro vršky, které vás určitě budou bavit.

„Tato koketní mix´n´match kolekce plavek je ideální volbou pro lenošení u bazénu nebo pro zábavu na pláži, jednoduše přes sebe přehodíte tuniku a zamíříte přímo k přátelům. Je svěží a elegantní, hraje barvami a lichotí svými tvary. Doufáme, že tato cool sportovní kolekce inspiruje naše zákazníky k tomu, aby objevili svůj osobitý letní styl,“ říká Maria Östblom, hlavní designérka H&M Ladieswear.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram