Výrobky krásy 2018: Co nesmí chybět ve vaší kosmetické taštičce

Výrobky krásy 2018: Co nesmí chybět ve vaší kosmetické taštičce

Rok 2018 byl plný novinek točících se okolo krásy. A to my máme rády! Podívejte se na top produkty, které musíte vyzkoušet i vy.  

Stejně jako každý rok se na trh dostane nepřeberné množství kosmetiky, které nejsme schopné kolikrát ani postřehnout, natož vyzkoušet. Vybraly jsme proto 5 kosmetických novinek, ke kterým se my rozhodně budeme vracet i v dalším roce a podle nás, by vám neměly chybět ve vaší kosmetické taštičce. S tímto výběrem totiž nemůžete šlápnout vedle.

Yves Saint Laurent Volupté Night Rehab Lip Mask

Luxusní balzám, noční maska, jednodenní ozdravná péče. Zázrak. Tohle je přesně jeden z těch produktů, o kterém nevíte, že ho potřebujete, dokud jej opravdu nepoužijete. Extrakt z kokosu a granátového jablka se postará o hloubkovou hydrataci během noci. Navíc vaše rty zvláční a zároveň odstraní odumřelé buňky a suchou kůži.

Kérastase Resistance Bain Extentioniste Shampoo

Teď by měly zpozornit všechny dlouhovlásky! Nebo spíše ty, které dlouhovláskami chtějí být. Dalším top produktem je tento posilující šampon, který je určen právě pro růst a posílení vlasů již od kořínků. Obsahuje keratin, který proniká hluboko do vlasového vlákna a posiluje ho a také ceramidy, které vlasy regenerují.

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules

Již samotný název napoví - retinol a ceramidy. Úžasná kombinace. Díky obsahu účinných látek se dostane vaší pleti té nejluxusnější péči. Pleťové sérum pomáhá vyhladit vrásky, zpevňovat kontury obličeje a především navrací pleti svěžest. A to chceme!

Estée Lauder by Violette Pure Color Envy

Ve spolupráci s francouzskou make-up artistkou Violette, která je nyní i globální ředitelkou krásy v Estée Lauder, vznikl tento skvost. Pětihvězdičkový produkt, kterým je právě tato paletka očních stínů.

Mac Studio Fix Fluid

Rozšíření řady o nové odstíny - o tom byl rok 2018. Ultra lehká textura s vysokou krycí schopností a s velkou škálou odstínů, pro každý typ a barvu pleti. Kryje nedokonalosti a poskytuje matný efekt. Nesmíme zapomenout na ochranný faktor SPF 15.

vogue.com; notino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram