Vysoce kvalitní cenově dostupná pánská móda

Vysoce kvalitní cenově dostupná pánská móda

Máte obavy z chladného počasí? S vysoce kvalitní a cenově dostupnou módou F&F se budete po celou sezónu podzim/zima 2014 cítit zkrátka jako v bavlnce.

Dejte stopku vtíravému chladnému počasí. Pánská sezónní kolekce podzim/zima 2014 se zaměřuje především na ty nejzákladnější kousky oblečení, které by rozhodně neměly chybět v žádném pánském šatníku.

Vysoce hřejivé kabáty v námořním stylu, flanelové košile, parky, bundy v moto stylu, ale i oblíbený denim, to je jen hrstkou z obsáhlé neformální části kolekce, která nadchne i stylové businessmany, kteří si přijdou na své ve formální části podzimní vysoce kvalitní a přesto cenově dostupné britské módě.

Čtěte více o pánské módě ZDE

Celá paleta klasických, avšak velice rafinovaných kousků, je ponořená do velice příjemných a neutrálních barev černé, námořní modře a antracitové šedi, které se mísí i s dalšími sezónními barvami jako zelenomodrá, světle hnědá či bordó. Krom široce barevné variabilitě, je zde ale velký důraz kladen na užité materiály a jejich vzorování, které má za úkol neformální část kolekce pro chmurné roční období oživit a rozjasnit.

                                    INFORMAL F&F A/W 14

 

 

                                      FORMAL F&F A/W 14

Chcete více inspirace ? zde

Není nač čekat pánové, zima už se pomalu hlásí o slovo a váš možný arzenál do bitvy s chladnými dny i večery je již k dostání v online prodeji i vybraných obchodech řetězce Tesco.

 

Zdroj: ffmoda

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram