Vyšperkovaná letní zábava

Vyšperkovaná letní zábava

S dokonalým šperkem zůstanete okouzlující, ať se třpytíte na slunci nebo právě prozáříte letní déšť.

Psal se rok 1982 a díky Perovi a jeho manželce Winnie v malém zlatnickém krámku v dánské Kodani započala cesta k jedné z nejoblíbenějších světových klenotnických značek – PANDORA.

Ano, ve skutečnosti je to příběh, který vlastně teprve začal, přesto je PANDORA jedna z největších světových klenotnických značek současnosti, která si každým dnem získává srdce dalších nových zákaznic okouzlených jasným třpytem ať už globálně nejprodávanějšího přívěsku stříbrného srdce, jehož se od roku 2000 prodalo více než 3 miliony kusů, či dalšími typy, jejichž počet je vyčíslen na 700 přívěsků.

A jsou to právě ony přívěsky, které ze skromně vyhlížející značky učinily konkurence schopného solitéra se stále sílící popularitou. Bylo by ale škoda, zůstávat jen u náramků s přívěsky, když tyto skvosty dámy mohou kombinovat s prsteny či náušnicemi a vytvořit tak dokonalý vzhled zcela odpovídající jejich stylu.

Užijte si letní zábavu s novou letní kolekcí zaměřenou na krásu a klid. Nebo jen prostě přijměte za vlastní koketní festivalový styl s bohémským půvabem a buďte připravena na nezapomenutelné léto pomocí sady nepostradatelných festivalových šperků, které budou natolik rozmanité, že se budou hodit k jakémukoli stylu hudby či outfitu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram