Vytvořte si uvědomělý šatník, poradí vám Vendula Stoklásková

Vytvořte si uvědomělý šatník, poradí vám Vendula Stoklásková

Připravit změny v rámci redesignu obchodu 100CLASS concept store jeho majitelka Vendula Stoklásková chystala už nějaký ten pátek, nyní ho můžeme vidět v novém kabátě a s jedinečnou inspirací na uvědomělý šatník. 

Podzimní kousky českých a slovenských návrhářů pěkně na jednom místě přináší nadčasovost a minimalismus v příjemném prostředí. Veškeré úpravy interiéru navrhovala i realizovala Vendula sama. Pojďte se na chvíli podívat, jak 100CLASS concept store prokoukl a všimněte si například hedvábných šátků značky Silky Gang nebo basix triček Hany Zárubové. 

V rámci ohleduplnosti k planetě a udržitelnosti pořídila Vendula variabilní kostky na aranžování z druhé ruky, které teď zdobí obchod. Na ně ušila potahy ze zbytků látek od Kateřiny Soukupové a vdechla tak starému nábytku nový život. Všimněte si také nové výmalby z antracitové na růžovou nebo štendru na oblečení inspirovaného starými rámy na obrazy, které Vendula sbírá. Trošku umění nikdy neuškodí, co myslíte?

Obchod také zaplnily nové podzimní kousky, které skvěle doplní váš šatník. Majitelka Vendula Stoklásková pro vás vybrala ty nejlepší, které byste rozhodně neměli minout...

Šátek Silky Gang. Za limitovanými kolekcemi hedvábných šátků stojí architektka Martina Karafiátová. Oslovila české ilustrátory, jejichž tvorba se jí líbí, vybrala mezi klasickými českými pohádkami příběhy, které jí zaujaly a dala dohromady barevnou škálu pro šátky, co nejen dobře vypadají, ale také sluší každé pleti. Volit můžete mezi pěti motivy, dvěma materiály (hedvábný twill nebo bavlněný voál s podílem hedvábí) a třemi velikostmi.

Psaníčko Pavel Brejcha. Asymetrické kožené psaníčko, které působí jako netradiční artefakt, zaujme na první pohled. Pojme všechny nezbytnosti, jako jsou peněženka, klíče a mobil a dá se vzít jen tak do ruky nebo na tenký popruh přes rameno.

Batoh Alexmonhart Urbanus. Nejlehčí batůžek z dílny oblíbené české značky, tentokrát v barevném provedení s matnou nebo lesklou kůží. Má několik šikovných vnitřních kapes a dvě vnější na zip. Vejde se do něj také menší notebook. Pro fanoušky Alexmonhart určitě žádná novinka, ani to, že se dá jednoduše složit do psaníčka.

Propínací svetřík Another Brand. Sladký, super měkký kašmírový svetřík s ažurovým vzorem se dá skvěle kombinovat se sukní nebo s šaty. Má kratší délku do pasu, krásné květinové knoflíky a srdíčkový vzor. Ideální kousek pro první chladná rána a ještě stále dlouhé podzimní večery.

Basic trička Hany Zárubové. Kdo říká, že klasické tričko musí být nuda? Hana Zárubová si pohrála se střihem, přidala rafinované detaily, jako jsou výrazné švy a branding na zádech a stvořila model, který se skvěle nosí i kombinuje a upoutá přesně tolik pozornosti, kolik je třeba. Kromě oblíbené černé a bílé jsme nyní barevnou paletu doplnili o starorůžovou nebo výraznou zelenou.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram