Využijte 5. ročníku Dnů Biodroga a nakupte kosmetiku se slevou

Využijte 5. ročníku Dnů Biodroga a nakupte kosmetiku se slevou

Dny Biodroga se dočkaly dalšího ročníku. I tentokrát si můžete během nich pořídit jakoukoli kosmetiku značky se slevou 30 %.

Výhodné Dny Biodroga, které značka v roce 2018 opakuje již popáté, probíhají od 14. do 20. května. Během nich si v salónech Biodroga po celé České republice můžete zakoupit oblíbené produkty se slevou 30 %. Můžete také této akce využít jako skvělé příležitosti značku vyzkoušet a vyhovující produkty teprve nalézt. Po čem byste se měla podívat?

1. Perfect Summer Wellness krém

Krém, který s blížícím se létem rozhodně oceníte. Disponuje SPF ochranným faktorem 15, svěže voní a je navržen přesně tak, aby vám vyhovoval v perných letních dnech. Je určen pro všechny typy pleti, kterým dodává elasticitu a brání je před větrem, sluncem a vysokými teplotami. Mezi složkami najdeme olej z oliv, černý rybíz nebo kyselinu hyaluronovou.  

2. Řada Blue Orchid

Blue Orchid se sestává ze dvou produktů - hydratačního koncentrátu v ampulích a vlízové masky. Oba společně dodávají pleti vlhkost a hodí se pro ty z vás, které mají problémy se suchou pletí, přesušenými místy a prohlubujícími se vráskami.  

3. Anti-Polution and Inlamm-Aging Sérum

Sérum s prokázanými účinky ochraňuje pleť před znečišťujícími látkami včetně výfukových a průmyslových plynů a těžkých kovů. Jeho používání také předchází tvorbě mikrozánětů v pleti. Testy potvrdily po 28 dnech používání korekci pigmentových skvrn o 27 %. Je třeba dodat, že se jedná o produkt bez parabenů, minerálních olejů a parfemace. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram